cele mai bune piese de tetru romanesti- Take, Inake si Cadir o lectie de toleranta

Cele mai bune piese de teatru romanesti

[wp_ad_camp_1]

Cele mai bune piese de teatru romanesti

Pentru un consumator regulat de arta, a merge la teatru este una dintre cele mai potrivite activitati rezervate timpului liber. Desigur, printre vizitele la teatru se mai strecoara si cateva concerte si evenimente culturale. Oricum, printre toate concertele si festivalurile care umplu zilele de concediu, o vizita la teatru este mai mult decat o gura de aer proaspat. Si, cu siguranta, daca doriti sa evadati din cotidian si sa savurati o piesa de teatru buna, ramaneti alaturi citind aceste randuri si gasiti spectacolul perfect pentru urmatorul weekend.

whitepress advertoriale

Teatrul si era tehnologiei

Piese de teatru precum ,,Egoistul”, ,,Titanic vals”, ,,Escu”, ,,Oblomov” si nu in ultimul rand ,,Gaitele” sunt doar cateva dintre titlurile spectacolelor de teatru pentru care biletele se vand ca painea calda. In numai cateva ore de la vanzare biletele se epuizeaza. Toate sunt piese de autor, puse in scena de regizori exceptionali si actori veterani pe scena teatrului romanesc. Intr-o era a tehnologiei si a cinematografiei in care totul este pus la dispozitie printr-o singura apasare de buton, cine mai crede ca este posibil ca teatrul sa aiba atata trecere chiar si in randul tinerilor?

cele mai bune piese de teatru -Titanic vals- sursa Youtube

Ei bine, astfel de piese de teatru, asa cum am mentionat mai devreme, au o distributie excelenta. Actorii, decorurile, scenariul, dar si modul de regizare a pieselor de teatru sunt exceptionale. Acesta este motivul pentru care continua sa atraga publicul chiar si in ciuda erei tehnologiei si a cinematografiei care adeseori pune in pericol aceasta arta.

Nu este o noutate faptul ca pe scena marilor teatre romanesti se joaca piese matusalemice. Din contra, sunt spectacole care sunt jucate chiar si zeci de ani intrucat publicul le cere si nu se satura sa le savureze.

[wp_ad_camp_3]

Astazi, pana si teatrul s-a mai modernizat intrucat in era tehnologiei biletele sunt vandute pe internet si astfel se epuizeaza incredibil de repede.

Piese de teatru excelente pe care merita sa le vedeti

Piesele de teatru consacrate sunt savurate fara sa isi piarda din farmec introducand spectactorul intr-o experienta pe care sigur doreste sa o repete. Asa se caracterizeaza a fi cele mai bune piese de teatru romanesti.

[wp_ad_camp_2]

La teatrul Nottara, piesa ,,Titanic vals” de 11 ani se joaca cu casa inchisa intrucat este una dintre cel mai bine cotate piese de teatru. Alte titluri de piese de teatru care merita sa fie vazute indiferent de perioada in care sunt jucate pe marile scene ale teatrelor romanesti sunt ,,Take, Ianke si Cadar”, ,,Dineu cu prosti”, “…Escu” sau ,,Idolul si Ion Anapoda”. Si acestea sunt titluri de referinta in lumea teatrului romanesc modern si nu trebuie ratate sub nici o forma.

cele mai bune piese de tetru romanesti- Take, Inake si Cadir o lectie de toleranta

A merge la teatru este cu siguranta o experienta deosebita pe care veti dori sa o repetati cat mai curand. Actorii excelenti care se conecteaza instantaneu cu publicul, scenariul deosebit, distributia incredibila, mai concret spus totul, este in conexiune perfecta si va veti simti ca facand parte din  spectacol.

[wp_ad_camp_4]

Asadar, oricand este recomandat sa savurati o piesa de teatru precum cele mentionate si, chiar daca mergeti singur cu siguranta acest sentiment va fi anulat de atmosfera deosebita care va inconjoara.

O lista scurta a teatrelor din Bucuresti

Teatrul National

Teatrul Nottara

Teatrul Odeon

Teatrul de comedie

Teatrul Mic

Teatrul Foarte Mic

Aceasta este o lista scurta a teatrelor de stat. Din fericire pentru noi toti teatru independent ia amploare. Intr-un articol urmator vom scrie despre acesta.

Vizionare placuta!

Sursa foto: Print screen Youtube

Alte activitati de timp liber 

Festivaluri de jazz 2018

Unde mergi la teatru in Bucuresti

Spotlight 2018 – Centenar -United We Shine

Unde mergi la teatru in Bucuresti

Previous post Cum alegi perdele si draperii in casa
Parchet din lemn de stejar pentru bucatarie Next post Ce tip de Parchet din Lemn montezi in Bucatarie?