Teatrul national Bucuresti

Unde mergi la teatru in Bucuresti

Unde iesi la teatru in Bucuresti in luna aprilie?

 

Gandeste-te de cand nu ai mai fost la o piesa de teatru? Ei bine, poti sa rezolvi acest lucru incluzand in agenda ta si o iesire cu prietenii, familia sau cu cei mici la o piesa de teatru in Bucuresti. Spectacole sunt pentru toate gusturile si tot ce trebuie sa faci este sa rezervi putin din timpul tau liber pentru a le putea vedea.

 

Spectacole de teatru in luna aprilie

 

Luna aprilie este una promitatoare in materie de diversitate. Iubitorii de comedie vor putea sa rada copios la piesa de teatru Escu ce va fi jucata la Teatrul Mic in data de 1 aprilie. Fiind si ziua internationala a pacalelii, merita cel putin sa va destindeti la o piesa de teatru atat de comica. Puteti achizitiona biletele in avans pentru acest spectacol sau sa le cumparati in ziua spectacolului de la casa de bilete.

[wp_ad_camp_2][wp_ad_camp_1]

O alta propunere deosebita pentru a doua luna de primavara este spectacolul de dans Dorian de la Teatrul Odeon. Teatrul TNB pune la dispozitia dumneavoastra o lista intreaga a spectacolelor ce vor avea loc in luna aprilie. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati lista prin a urma link-ul  http://www.tnb.ro/ro/calendar?year=2018&month=4 si aici veti putea descoperi o lista intreaga de spectacole. Nici cei mici nu sunt uitati deoarece in aceasta luna la Teatrul Tandarica vor fi jucate piese de teatru perfecte pentru a-i distra pe copii dar si pe adulti. Cateva piese care se vor juca aici in aprilie sunt Muzicantii din Bremen, Alba ca Zapada, Scufita Rosie, Punguta cu doi bani, Jack si vrejul de fasole, iar lista poate continua.

[wp_ad_camp_1]

O piesa de teatru mai deosebita, de data aceasta recomandata pentru adulti este ,,Colonelul si pasarile” tot din categoria comediilor de exceptie pe care il puteti vedea in data de 13 aprilie la Teatrul Coquette.

Cateva cuvinte despre cum sa te simti cel mai bine la un spectacol de teatru

 

In principiu, luna aprilie este cea a comediilor, asadar, daca sunteti o fire vesela atunci cu siguranta veti gasi suficiente motive pentru care sa alegeti teatrul pentru a va distra.

 

Mai mult ca sigur, in momentul in care mergi la un  spectacol de teatru doresti sa te bucuri de experienta si in acelasi timp doresti sa te si simti bine. Cu siguranta in momentul in care mergi la un astfel de spectacol intervin o serie de reguli dar si o eticheta pe care este bine sa o pastrezi.

[wp_ad_camp_2]

Asadar, tot ce mai trebuie sa faci este sa iti alegi spectacolul preferat si sa te bucuri de o experienta inedita.

Imagine reprezentativa: pixabay.com

Alte articole despre activitati de timp liber in Bucuresti

https://iexplore.ro/cele-mai-bune-piese-de-teatru-romanesti/
https://iexplore.ro/artist-in-residence-la-arcub-pentru-ca-unora-le-place-jazzul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =

Georgiana Enache Alma Parchet Natural Previous post Povesti cu miros de lemn-Georgiana Enache, Alma Parchet Natural
fake news Next post Fenomenul fake news – dezinformare in era 2.0+