terase unde iesi in Bucuresti si te bucuri de priveliste

Unde iesi la terasa in Bucuresti si sa te bucuri de peisaj in acelasi timp?

[wp_ad_camp_2]

Barurile si restaurantele rooftops sunt foarte populare si in trend la ora actuala. Probabil si-au castigat notorietatea datorita filmelor americane in care tot timpul cele mai romantice scene se petrec in adapostul noptii iluminat de ghirlande luminoase in timp ce admiri peisajul urban spectaculos.

[wp_ad_camp_1]

Capitala este un loc pe care il poti descoperi in fiecare zi si tot sa ajungi la concluzia ca a mai ramas ceva de facut pe lista ta. Insa, in toata nebunia zilei cu siguranta vei avea nevoie de un loc in care sa te relaxezi si sa te bucuri de finalul zilei.

rooftop bucuresti - pura vida


Locatii in care te vei simti rasfatat

Daca vrei sa simti magia locului atunci iti recomandam The Dock , Lilet sau The Clique Bistro, locatii moderne si cochete din centrul Bucurestiului in Piata Unirii. Terasele se afla intr-un loc ce ofera liniste prin privelistea asupra apei, in ciuda vacarmului din centrul orasului. Vei putea admira de pe malul Dambovitei forfota zilnica a orasului in timp ce savurezi o cana de cafea fierbinte sau o bautura racoritoare preparata perfect pentru a-ti delecta simturile.  

[wp_ad_camp_3]

In cazul in care preferi o locatie mai indepartata de oras atunci poti sa iti petreci momentele de relaxare si distractie la Cafeneaua Actorilor. Situata pe malul lacului, in Parcul Tineretului, este un loc plin de farmec si cu atmosfera perfecta care iti aduce aminte de sezonul estival. Cafeneaua Actorilor nu mai este de multa vreme doar o locatie de care sa te bucuri pe timp de vara ci poti sa te bucuri din plin de tot ceea ce are de oferit si in sezonul rece. Are si un salon unde se pot organiza evenimente sau concerte.

Capitala un loc ce abunda de terase care te vor face sa uiti de trecerea timpului

Capitala este un loc plin de culoare unde vei putea sa te delectezi la o terasa in parc sau sa strabati oarasul in lung si-n lat pentru a-i descoperi secretele, sa gusti preparatele culinare deosebite iar la final vei ajunge la concluzia ca intotdeauna mai ramane ceva de descoperit.

[wp_ad_camp_2]

Cum caldura se apropie, o terasa in parc reprezinta alegerea perfecta pentru a te feri de razele puternice ale soarelui. Locatii precum Cafeneaua Actorilor, The Dock, Lilet sau The Clique Bistro reprezinta alegerea potrivita pentru a te retrage pentru un moment si sa te bucuri de cateva momente de relaxare.

[wp_ad_camp_1]

Desigur, sunt si alte locatii interesante care merita o vizita daca te afli in Bucuresti precum Eden, Voila, Acuarela, La Copac, Journey Pub si multe altele, fiecare cu farmecul sau. Din punctul nostru de vedere acestea sunt cele mai semnificative locatii pe care ar trebui sa le incluzi in itinerariul tau. In plus, aceste locatii pot sa fie un succes total si atunci cand doresti sa iti duci partenerii de afaceri intr-un loc care sa ii impresioneze. Acum ramane la alegerea ta care dintre aceste locatii te vor bucura in aceasta vara. Acum ca stii unde sa mergi nu iti mai ramane de facut decat sa iti chemi prietenii la distractie.


[wp_ad_camp_3]

Alte articole despre locuri unde petreci timpul liber și locuri faine :


lacul ghioroc - sorsa foto facebook - pagina lac Previous post Litoralul Vestului din Arad o destinatie ce atrage mii de turisti in fiecare an
cascada bigar foto pixabay com Next post 5 locuri extraordinare din Romania pentru un concediu ca desprins din povesti