lacul ghioroc - sorsa foto facebook - pagina lac

Litoralul Vestului din Arad o destinatie ce atrage mii de turisti in fiecare an

[wp_ad_camp_1]

Daca te-ai plictisit de litoralul Marii Negre dar totusi ai da orice pentru a putea sa te bucuri de aceleasi lucruri dar in alta parte chiar aici in tara, noi iti spunem ca este posibil. Lacul Ghioroc din judetul Arad supranumit si ,,Litoralul Vestului” este deschis din data de 28 aprilie pana in 15 septembrie tuturor doritorilor.

lacul ghioroc - sorsa foto facebook - pagina lac
Lacul Ghioroc – sursa foto facebook – pagina @Lacul-Ghioroc


Lacul Ghioroc un loc surprinzator si inedit chiar in vestul Romaniei

Aici te poti relaxa alegand una dintre cele 7 terase deschise intreg sezonul iar nisipul de pe plaja si lacul imens te fac sa te simti exact ca pe litoral insa, intr-un cadru mai restrans si mai lipsit de aspectele deranjante de pe litoral. Zona este impanzita de zone verzi unde se poate campa iar terasele ii asteapta pe oameni pentru a lua masa si sa se racoreasca cu o bautura rece.

[wp_ad_camp_2]

Recent pe malul lacului Ghioroc primaria a plantat 40 de palmieri si se doreste sa se mai suplimenteze numarul acestora cu inca 20 iar astfel intreaga zona capata un aspect destul de exotic. Vizitatorii se pot fotografia cu palmierii langa panoul cu numele lacului iar in fundal cu lacul si cerul azuriu.

Este un loc in plina dezvoltare, motiv pentru care nu trebuie sa te miri ca de la an la an locurile de cazare sunt suplimentate.

[wp_ad_camp_1]

In afara de relaxarea care o promite intreaga zona, festivalul Ghioroc Summer Fest atage mii de tineri dornici de distractie, muzica buna si de atmosfera. Pentru cei care nu au fost inca la acest festival dar isi doresc sa faca ceva diferit anul acesta, atunci trebuie sa stiti ca are loc in data de 1 iulie si se incheie pe data de 1 septembrie. Programul festivalului include concursuri si petreceri tematice iar DJ din tara si din strainatate mixeaza pentru a intretine atmosfera.

Lacul Ghioroc se afla la 25 km distanta de Arad, asadar, vei putea sa vizitezi orasul oricand ai nevoie sa te intorci putin in cotidian sau pur si simplu pentru ca iti doresti sa descoperi si alte restaurante fata de ceea ce iti poate oferi malul lacului Ghioroc.

O schimbare bine venita pe lista destinatiilor de vacanta

Cu siguranta este o schimbare bine venita si, mai ales daca iti doresti sa te relaxezi intr-o zona unde nu sunt foarte multi turisti vei putea face acest lucru pe malul lacului. Poti inchiria o casuta intr-un camping sau sa te cazezi la o pensiune si vei avea parte de tot ceea ce iti poate oferi litoralul dar intr-un cadru mai special si mai lipsit de aglomeratie. In plus, sejurul va fi mai putin costisitor decat pe litoral fiind o destinatie ideala mai ales pentru o vacanta cu cei mici.

[wp_ad_camp_2]

Si, mai ales daca esti un pescar amator atunci vei putea sa iti pui abilitatile in functiune si sa creezi cu prietenii tai cele mai tari sesiuni de pescuit. Linistea diminetii cu siguranta va fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te deconecta si sa iti incarci bateriile pentru o noua zi presarata de distractie.

rooftop bucuresti - pura vida Previous post Bucurestiul vazut de sus – cele mai cool rooftops din capitala unde te poti relaxa
terase unde iesi in Bucuresti si te bucuri de priveliste Next post Unde iesi la terasa in Bucuresti si sa te bucuri de peisaj in acelasi timp?