excursii de o zi- din Bucuresti la Brasov

Locuri de vizitat in Brasov

Locuri numai bune de vizitat pentru familii cu copii in timpul vacantei la Brasov

[wp_ad_camp_1]

In timp ce multi aleg marea ca destinatie turistica altii opteaza pentru o vacanta la umbra copacilor la munte. Brasov, un oras plin de farmec, culoare dar si multe atractii turistice si lucruri de facut in timp ce va aflati aici, este locatia ideala chiar si pentru cei mici. Dupa un maraton la muzee, spectacole, teatru, plimbari si multe altele, este randul copiilor sa se distreze.

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Noi am selectat cele mai inedite locatii unde se poate distra foarte bine toata familia atat in oras cat si prin imprejurimi.

Parc Aventura

Este un parc unde atat cei mici cat si cei mari se pot distra copios. Avand 14 trasee cu diferite grade de dificultate veti putea sa explorati o parte a padurii la inaltime incercand sa traversati traseele. Vi se va oferi echipament de protectie dar si asistenta. Veti petrece o zi excelenta alaturi de toata familia. Parc Aventura se afla la periferia orasului, in cartierul Noua. Este foarte simplu de ajuns atat cu masina cat si cu autobuzul.

excursii de o zi- din Bucuresti la Brasov

Parcul Zoologic Brasov

[wp_ad_camp_2]

Acum ca este renovat si au adus si cateva specii noi de animale, parcul zoologic este locatia excelenta pentru a va plimba intr-o zi cu cei mici pe aici. In plus, este si foarte educativ. Acesta se afla tot in zona parcului Aventura, asadar, daca va doriti o plimbare plus ceva distractie puteti combina cele doua locatii si sa rezulte o zi demna de memorat.

Paradisul Acvatic

Un parc acvatic de dimensiuni impresionante care este numai bun pentru a petrece o dupa amiaza fenomenala alaturi de intreaga familie. Avand o capacitate de peste 2000 de persoane este locul ideal unde sa va petreceti o zi din weekend sau in timpul sejurului petrecut la Brasov. Mai ales daca aveti copii mici atunci acestia se vor putea distra pe cinste in piscinele speciale pentru ei si mai mult, copilul va putea invata sa inoate. Parintii se pot relaxa la sauna sau masaj si sa profite de tot ceea ce are parcul acvatic de oferit.

[wp_ad_camp_1]

Muntele Tampa si plimbarea cu telecabina

Copilul se va putea distra copios pentru ca o plimbare cu telecabina pana in varful muntelui Tampa ii va indeplini dorinta de a zbura. In plus, va putea vedea animale pe care pana acum le-a vazut numai pe internet sau la televizor. O plimbare in aer liber este intotdeauna recomandata pentru cei mici intrucat este si foarte sanatos. Daca va tin picioarele atunci puteti urca si pe jos intrucat sunt trasee marcate si unele sunt si foarte usor de urcat.

locuri unde sa mergi cu copii in brasov- tampa Telecabina

Locurile de joaca

Locurile de joaca precum Zao Planet si parcurile din zona sunt clar o destinatie de neratat daca doriti ca cei mici sa se simta foarte bine. Personalul de la Zao Planet supravegheaza copii iar parintii pot sa se relaxeze alaturi de ceilalti parinti in sala de mese unde va asteapta si pe dumneavoastra o serie de activitati distractive.

Intrucat o vacanta nu inseamna doar mare si vacante exotice, alegand o destinatie montana veti putea sa va bucurati impreunas cu toata familia de niste activitati cum rar va este dat sa aveti parte.

Alte articole despre timp liber petrecut in Brasov:

5 atractii inedite in Brasov pe care nu le stiai

Iesire ca fetele la Brasov

Festivaluri in Romania in 2018

Festivaluri traditionale romanesti – 2o18 /anuale

Excursii de o zi din Bucuresti

excursii de o zi- din Bucuresti la Brasov Previous post Excursii de o zi din Bucuresti
Istoria Cafelei-Vali-Irina-Ciobanu Next post De vorbă cu pictorul Vali Irina Ciobanu