Brasov

Iesire ca fetele la Brasov

Ca intre fete, la Brasov

 

Scriam, pe blogul meu   despre iesirea mea cu  cea mai buna prietena peste weekend la Brasov. Pentru bucurestence, intr-un weekend liber si chef de city break ca fetele, Brasov este cea mai potrivita destinatie. Aproape de capitala, aproximativ 200 km, care se traduce intr-un transfer de 2 ore intr-o zi normala de trafic,  animat cultural, intesat de magazine, hoteluri si cluburi, Brasovul este destinatia pe care sa o alegi pentru o escapada. Mai ales ca ai Tampa care sa te vegheze!

Ce puteti face intr-o zi in Brasov?

 

Turul  centrului vechi in Piata Sfatului se impune de la bun inceput. Admirati cladirile saseti medievale, faceti un tu al magazinelor de pe strada Republicii, beti o limonada in Piata Sfatului. Pentru doamnele care se bucura de leguma porcul, pot incerca jumarile si bunatatile de la Sergiana. 

Daca nu ati surprins selfie-ul perfect, puteti merge pe strada Sforii sa aratati ca puteti sa umpleti strada cu bucuria voastra. Strazile laturalnice, cu vedere asupra orasului va pot ajuta sa va reculegeti dupa multele ore de mers pe jos. Puteti urca chiar la Belvedere si sa admirati luminile orasului.

 

Adevarate momente de reculegere va pot oferi si bisericile. Fie ca ascultati profunzimea orgii din Biserica Neagra sau mergeti in lacasul Orthox Sfantul Nicolae, din apropierea Primei Scoli Romanesti, va vet regasi cu siguranta linistea.

 

Brasovul este animat noapte precum ziua. Turisti si localnici ies in cluburi.Daca e bal, bal sa fie! Este ocazia perfecta sa dansati sa rupeti pantofii.

Activitati  in imprejurimile Brasovului

Dupa o zi si o noapte agitata, trebuie sa pastrati ritmul. Puteti conduce spre Rasnov. Faceti mai intai un tur al cetatii, poate vizitati si pestera. Apoi va puteti avanta vitejeste spre Cheile Zanoagei pentru o senzatie grozava data de tiroliana pozitionata la o inaltime considerabila in chei. Mersul pe poteca va poate reface nivelul de adrenalina si sa eliminati toxineleingerate cu o zi inainte.

Daca va face cu ochiul o drumetie prin locuri faine, alegeti canionul Sapte Scari. Traseul este de dificultate medie, peisajul magnific.  Poate nu ar fi rau ca pentru o tura de genul acesta sa atrageti si un domn in incursiune. Nu din alt motiv, dar e mai singur si politicos sa va intinda un domn mana sa urcati scarile, mai ales daca ati ales o seara agitata de dans inainte!

Vremea-i tocmai buna,  asadar va urez: Distractie placuta!:)

[wp_ad_camp_1]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 18 =

Prin Buila Vanturarita Foto Corina Stanciu Previous post Iesire valceana
Fotografie de la fereastra ONE88 Apartments. Room with a view Next post De ce iubesc Bucureştiul?