festivaluri-in romania-sursa foto pixabay

Festivaluri in Romania in 2018

Cele mai frumoase experiente din aceasta vara la cele mai tari festivaluri Romania 2018

 

Vara este la inceput si stim ca multi dintre voi sunteti pregatiti pentru o vara plina de muzica, culoare si arta. De la evenimente dedicate muzicii, pana la cele ce istorice, toate acestea sunt garantia unei veri de neuitat. Titluri ca Untold, Neversea, Electric Castle, Vibrate Festival, Rockstadt Extreme Fest si nu numai, sunt deja consacrate, insa exista foarte multe festivaluri Romania 2018 mai putin cunoscute, dar care ofera experiente de neuitat si o atmosfera magica.

Electric Castle banner oficial sursa iabilet.ro
Electric Castle banner oficial sursa iabilet.ro

Festivaluri in Romania 2018 la care merita sa mergi si trebuie sa o faci neaparat

 

Un eveniment dedicat muzicii culte, Vibrate Festival pleaca de la ideea de a aduce in fata publicului muzica clasica dar si diferite aspecte artistice intr-o maniera accesibila oricaruia dar si inedita. Ca istoric, acest eveniment este deja la cea de-a 3-a editie si a fost adus la viata de catre violonistul, compozitorul Vlad Maistorovici, pianista Diana Ionescu si managerul cultural Madalin Iacob. Dragostea acestora pentru arta dar si pentru Brasov a dus la aparitia unui festival unic, care ofera arta, cultura si muzica clasica pentru o saptamana intreaga. Asadar, haideti in Brasov la Vibrate Festival, 17 – 24 Iunie, 2018!

Vibrate Festival- banner oficial - sursa pagina oficiala facebook a festivalului
Vibrate Festival- banner oficial

Lista noastra de festivaluri Romania 2018 continua tot cu un eveniment din Brasov, care de aceasta data este gandit pentru toata familia. Dream Family Festival inseamna patru zile de distractie si momente perfecte pentru toate familiile si nu numai. Un eveniment gandit sa ofere de la ateliere de creatie pentru cei mici si mari, pana la tir cu arcul si nu numai. Aflat la prima editie, Dream Family Festival isi deschide portile in Brasov, la fostul Stadion Municipal incepand cu data de 21 Iunie. In cele patru zile veniti cu mic si mare pentru a petrece momente perfecte!

Pentru ca vara inseamna mare, ne oprim acum in Mamaia pentru Hawaiian Festival 2018. In mica noastra lista de festivaluri Romania 2018, acesta poate capata titlul de festivalul care aduce cel mai bine feeling-ul de vara. Un eveniment dedicat publicului larg oferind muzica buna, show de laser-e, o sonorizare impresionanta, zone de mancare, pentru relaxare si nu numai. Un festival ce anunta nume mari din muzica romaneasca si nu numai. Organizatorii ne promit doua nopti perfecte alaturi de artisti ca Psihotrop, Irina Rimes, Grasu XXL dar si de DJ de renume. Asadar, haideti pe plaja AZA, in zona Camping-ului Pescaresc din Mamaia in 28 si 29 Iunie!

Nu sunt uitati nici cei care prefera muzica mai nonconformista

 

Stim ca toata suflarea rock-ului din Romania vorbeste despre Rockstadt Extreme Fest, insa la Satul Mare, asa cum unii dintre voi stiti deja, are loc Rock Camp. Un eveniment ce se intinde pe trei zile si promite sa ofere atmosfera si muzica perfecta pentru pasionatii de rock, fie el metal, trash, power, si nu numai. Un festival aflat la prima editie prin care organizatorii doresc sa ofere intregii comunitati rock din zona dar si din muzica buna dar si o atmosfera perfecta. Asadar, incepand cu data 29 Iunie pana in 1 Iulie sunteti invitati la Rock Camp in Satu Mare la Aeroclub Satu Mare.

Rockstadt 2018 -banner oficial- sursa myticket.ro
Rockstadt 2018 – sursa myticket.ro

Promitem sa revenim si la inceputul lunii Iulie cu o noua lista scurta dar interesanta de festivaluri Romania 2018. Insa pana atunci va dorim o luna Iunie cat mai faina, si nu uitati sa va distrati!

sursa foto reprezentativa- pixabay.com

 
veltravel.ro

top filme -gifted Previous post Top 3 filme psihologice
life and work balance Next post Life and work Balance