După ce criterii ar trebui să selectezi perechea de adidași potrivită pentru tine? Iată 3 sfaturi ce te vor ajuta să faci alegeri inspirate!

Nu mai este de mult timp o noutate că, perechea de pantofi cea mai confortabilă și preferată de toată lumea o constituie adidașii! Indiferent că pe parcursul unei zile ești nevoită să colinzi orașul în lung și-n lat, ori că preferi să-ți petreci serile după programul de la muncă făcând o plimbare relaxantă în natură care îți lasă mintea să se odihnească, în cele mai multe dintre cazuri, se pretează de minune să utilizezi o pereche de adidași. 

Cum există atât de multe modele pe piață la momentul actual, atunci când vine vorba de achiziționarea tipului de încălțăminte perfectă pentru tine, poate deveni dificil să alegi întocmai ce ți s-ar potrivi cel mai bine și ce te-ar face să te simți cel mai confortabil.

Ar fi bine, înainte de a te decide să achiziționezi o pereche de sneakersi, să îți pui următoarele întrebări:

Cât de calitativ este materialul din care sunt confecționați?

Evident că, pentru a-ți răspunde la această întrebare, este extrem de important de luat în calcul, în ce sezon te gândești că vei purta acea pereche de adidași. Dacă este vorba de o pereche confecționată dintr-un material textil subțire, într-o culoare deschisă, oricât de frumoși ar fi, nu pot rezista unui început de toamnă ploios. De aceea, poate ar fi mai bine să te mai gândești la decizia pe care urmează să o faci.

Pe lângă materialul calitativ al sneakersilor, este extrem de relevantă perioada în care vei alege să-i porți. Tocmai de aceea, înainte de a alege să dai banii pe o pereche, încearcă să-ți răspunzi sincer la aceste întrebări: Se pretează aceștia pentru sezonul actual? Este materialul lor unul calitativ pentru mine? Dacă răspunzi cu doi de da, atunci mersul până la casa de marcat și al achitatutului acestora, va veni natural!

Cu ce ținute din garderoba mea se potrivesc?

Oamenii, atunci când doresc să achiziționează o piesă vestimentară, oricât de tentați ar fi, este extrem de important să gândească limpede și să vadă cu ce articole pe care deja le au s-ar potrivi. Spre exemplu, adidașii de damă de pe Modlet.ro se pretează oricărei ținute. Indiferent că te descrii mai degrabă ca fiind o fire mai feminină, preocupată de vestimentația clasică, ori că îți place stilul mai extravagant, cu accente masculine, adidașii perfecți se află doar la un click distanță de tine.

Cât de confortabil mă simt în ei?

Chiar dacă adidașii, de cele mai multe ori, reprezintă cea mai confortabilă încălțăminte pe care o poți avea în garderobă, sunt anumite modele printre aceștia care nu fac decât să te deranjeze la mers. Atunci când probezi o pereche de adidași, ai grijă la cum se simt în picioare, mai precis dacă te strâng sau te jenează. Ia în calcul aceste aspecte înainte de a face o astfel de achiziție, deoarece astfel te poți bucura de confortul și rezistența în timp a unei perechi de adidași calitative!

Așadar, ia în calcul informațiile din acest articol pentru a te simți fabulos atunci când vei purta perechea favorită de adidași și privește cum cei din jurul tău nu se vor opri din a te admira!

Surse foto: pixabay.ro

Previous post Ce greșeli se comit atunci când se alege o stație de filtrare a apei și cum le puteți evita
Next post Cum să îți amenajezi o curte frumoasă la tine acasă – 5 SFATURI de la specialiști