carti de dezvoltare personala - build become

Cărți de dezvoltare personală pentru începători: Colecția Build+ Become

[wp_ad_camp_2]

Oricine își dorește să fie un om mai bun, mai deștept, mai creativ, mai capabil, mai organizat, mai structurat, mai rapid și în general mai descurcăreț. Este normal să ne dorim să evoluăm și este sănătos să ne compară doar cu noi, cei de ieri, nu cu ceilalți pentru a nu crea frustrare și mânie. Pentru aceia care au nevoie de ajutor pentru a deveni o versiune mai bună a lor, dar nu vor ca alții să afle ce vor să facă sau nu își permit cursuri costisitoare, există o soluție foarte simplă: lectura acasă. 

Lectura nu are ca obiectiv doar relaxarea și evadarea în alte lumi, ci și învățarea perpetuă și dezvoltarea personală. Creșterea personală se poate face și într-un mediu privat, la gura sobei, la răcoare, în cadă sau pe balcon, nu doar la cursuri în open space de față cu alți oameni. Uneori cele mai mari „AHA-uri” se petrec atunci când ceilalți nu se uită sau când ești singur într-o încăpere. 

Dacă nu știai deja, există o colecție de cărți care te pot ajuta să îți schimbi viața. Nu peste noapte cum promit alte cărți sau programe, ci în pași potriviți, în ritmul tău atunci când dorești. După cum îi spune numele, pachetul de cărți de dezvoltare personală „Build + Become” are drept obiectiv dezvoltarea ta din interior în ritmul tău, în spațiul tău preferat și fix când dorești tu. Pentru a avea rezultate mai bune, acasă sau la job, ai nevoie de o ordine și eficiență ce vine din interior. Ai nevoie de lucru cu interiorul tău atât emoțional, cât și mental. 

[wp_ad_camp_1]

Puterea vine din interior, dacă nu știai. Dacă nu ai ordine în interior, degeaba încerci să îți schimbi viața prin factori externi. Începe din interior și va fi bine. Colecția aceasta de cărți este deosebită de alte cărți de self-help deoarece nu te lasă pe tine să găsești metodele prin care să îți reglezi anumite mecanisme interioare, ci îți oferă o mulțime de soluții și idei. 

Diferența colecției de cărți de dezvoltare personală  Build + Become? Sunt ghiduri de viață împlinită

Aceste cărți sunt de fapt atât utile prin puterea exemplelor foarte ușor de urmat, ci și distractive prin faptul că sunt lecturi ușoare care te ajută să te relaxezi. Nu numai că pentru a te schimba cu adevărat ai nevoie de pași și ponturi palpabile, bine explicate și foarte ușor de implementat, dar îți trebuie și o stare mentală relaxată, de deschidere și curiozitate. 

[wp_ad_camp_3]

Câteva cuvinte despre cărțile din colecția Build + Become

Cu toții ne dorim succes, dar fiecare are noțiunea sa despre succes. Unii își doresc bani, alții vor popularitate, alții își doresc să aibă mai mult timp sau să fie mai productivi. La prima vedere, succesul este greu de obținut, dar uitându-ne mai îndeaproape la fiecare dintre aceste definiții ale succesului descoperim că fiecare poate fi obținută printr-un efort susținut în direcția în care trebuie. De exemplu, cartea „Good money” te ajută să ai mai mulți bani fără să depui eforturi uriașe. Uneori este vorba mai mult de reducerea cheltuielilor decât de creșterea veniturilor. Pe de altă parte, nici timpul nu pare să fie ușor de obținut, dar cartea „Enjoy time” te poate ajuta să îl vezi diferit și să fii mai fericit cu ceea ce ai. 

Mai mult, pentru a deveni mai bun, mai eficient, mai productiv pe mai multe planuri ai nevoie de o gândire creativă și de capacitatea de a ieși din tipare. Uneori expresia „thinking outside the box” (Think Differently) ar trebui să devină literă de lege, nu doar o expresie din cărți sau filme. Pentru a avea rezultate deosebite, trebuie să gândești deosebit, extraordinar, ieșit din comun, diferit de turmă. 

De ce să alegi colecția de cărți de dezvoltare personală Build + Become

Trăim într-o lume în care dacă nu devii mai bun, dacă nu uimești, dacă nu ești „wow” nu ești băgat în seamă, dar mai mult, la cât de repede se schimbă lucrurile, vei fi lăsat în urmă. Pentru a supraviețui, dar și mai mult pentru a te adapta și a reuși, a rămâne în memoria oamenilor pentru ceva, ai nevoie de dezvoltare continuă.

[wp_ad_camp_2]

Ai nevoie de ambiție, determinare, putere și perseverență pentru a crește în fiecare zi puțin câte puțin. Dacă poți crește mai mult decât „puțin câte puțin, bravo ție! Important este ca acele persoane care fac eforturi mici, dar care se observă, să nu renunțe, ci să continue să depună efort pentru că pe termen lung va merita. 

Cărțile de self -help Build + Become – o primă opțiune când descoperi dezvoltarea personală

Cu ajutorul colecției de care vorbeam mai sus vei putea avea parte și de o lectură amuzantă, ușoară, dar și de o lecție de self-help, iar mai mult, ca un bonus, puțină filosofie te va ajuta să îți menții o stare mentală adecvată creșterii. Pentru a te dezvolta personal va trebui să renunți la tipare negative care te trag în jos și pe care le avem cu toții într-o măsură mai mică sau mai mare. Lasă deoparte negativismul, victimizarea, frica, rușinea și tendința de a fugi de orice provocare! 

Dacă vrei să crești ai nevoie de obiceiuri noi și o minte puternică, ce poate să susțină informații și ponturi noi. Poate nu știai, dar un obicei are nevoie de minim 60 zile pentru a se instala în rutina zilnică a unei persoane. Deci nu te simți demoralizat sau neputincios dacă în primele zile vei simți că nu poți să îți formezi o rutină nouă. Totul pare greu la început, dar devine mai ușor în timp. Asta e șmecheria: acordă-ți timp! Nimic nu a fost ușor de la început, dar a devenit în timp. Dacă ai determinare și nu renunți la primul semn de greu sau când simți că nu mai poți, totul va fi bine la final. 

[wp_ad_camp_2]

Cărțile au schimbat mentalități și vieți încă de când au apărut, iar acest lucru nu se va schimba pentru că oamenii care decid să se schimbe cu toată puterea, decizia venind din interiorul lor, sunt oameni care o vor face cu succes și bucurie. Poate că va fi greu, va fi provocator, va fi intimidant uneori, dar schimbarea în bine va veni. Nu te lăsa copleșit de schimbări, ci adoptă schimbările și mai ales bucură-te de o colecție pe care vei vrea să o recitești cu același drag ca prima oară! 

peter iepurasul fugit de acasa Previous post Credeați că Iepurașul Peter a fugit de acasă de tot? Aflați că se întoarce pe marile ecrane. Citiți când.
Ce sa faci in sighisoara Next post La pas prin cea mai veche cetate locuita, Sighisoara