cele mai bune cursuri gratuite online

Cele mai bune platforme de cursuri online gratuite

[wp_ad_camp_2] 

Internetul ofera multe avantaje pentru cei care sunt in cautare sa invete, iar oportunitatile de invatare sunt oferite chiar gratuit. Exista numeroase platforme de cursuri online gratuite care iti pun la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti completa cunostintele intr-un domeniu fara prea multa bataie de cap. 

cele mai bune cursuri gratuite online

Cursurile online, chiar si cele gratuite, sunt dezvoltate de specialisti in domeniu pentru a oferi si celor care isi doresc sa se dezvolte in domeniul respectiv sa o poata face. Astfel puteti sa gasiti un job mai bun.

Cursurile online sunt potrivite si pentru a-ti face o idee despre un anumit domeniu, astfel incat sa  vezi daca iti place. Drept urmare, internetul este locul ideal in care sa iti testezi abilitatile, sa inveti lucruri noi dar si sa te dezvolti. Iata care sunt cele mai populare platforme de cursuri online gratuite unde poti sa incepi chiar de astazi sa iti dezvolti cunostintele intr-un anumit domeniu:

Linda.com

Este o platforma online de cursuri dezvoltata de LinkedIn unde poti avea acces la numeroase cursuri din diferite domenii precum IT, design, web development, business, fotografie si multe altele. Daca ai cont pe LinkedIn poti sa accesezi platforma direct prin intermediul contului tau sau, poti sa folosesti platforma de cursuri si independent, daca te intereseaza numai aceasta parte. 

[wp_ad_camp_3] 

Ai la dispozitie o luna gratuita pentru a testa si urma mini cursurile care se pot gasi pe aceasta platforma de cursuri online. 

Udemy

Este o platforma care a reusit sa transforme invatatul intr-o activitate distractiva. Indiferent daca iti doresti o promovare, sa te reprofilezi sau sa iti faci propria afacere, pe Udemy ai la dispozitie orice posibilitati. Vei putea sa gasesti cursuri din toate domeniile de activitate si vei putea dobandi foarte usor abilitatile de care ai nevoie pentru meseria ta. Pe aceasta platforma vei putea gasi numeroase cursuri gratuite dar sunt si cele care trebuie platite. 

[wp_ad_camp_1] 

In cazul in care detii abilitatile necesare, Udemy ofera oportunitatea de a publica propriile tale cursuri si sa incepi sa castigi niste bani in plus. 

Link Academy 

Link Academy este o scoala internationala pentru educatie si informatica unde vei putea gasi si anumite cursuri gratuite in domenii precum programare, graphic design, web design, proiectare asistata si altele.

Poti urma cursurile gratuite si sa te specializezi intr-un domeniu de activitate nou si chiar foarte bine platit. 

Saylor 

Este o platforma care apeleaza la profesori acreditati pentru a crea cursuri gratuite si resurse educationale accesibile permanent si gratuit din peste 15 domenii de activitate.

[wp_ad_camp_2] 

Dupa ce parcurgi cursurile online vei putea descarca online certificatul de absolvire, document care te poate ajuta sa atesti cunostintele tale din domeniul respectiv. 

Coursera 

Este una dintre cele mai cunoscute platforme care pune la dispozitie cursuri online gratuite in diferite limbi de la institutii de invatamant acreditate. Oferta de cursuri este una dintre cele mai vaste cunoscute la ora actuala. Multe dintre cursuri sunt gratuite dar vei gasi si cursuri care trebuie platite sau cursuri gratuite care au o taxa pentru certificarea oficiala. 

Pe scurt, acestea sunt principalele platforme online care ofera cursuri gratuite. Le poti incerca pe toate sau sa o alegi pe cea care ti se pare cea mai atractiva. Cu siguranta, merita sa faci un curs online deoarece este accesibil si vei putea deprinde o noua abilitate care sa te ajute sa obtii job-ul mult visat sau acea marire de salariu dorita.

Sursa foto: pexels.com

Iti place articolul? Da mai departe! Asa ajutam fiecare destinatie romaneasca.

Doar iti spun ca atunci cand dai share in Facebook iti dezvalui si identitatea, asa cum se intampla pe social media.

cum decoreze peretii din camera copilului Decolandia Previous post Cum decorezi peretii din camera copilului?
cutie-transport-chestii-fragile Next post Alege un producator cutie izoterma pentru ca serul fiziologic sa ajunga cu bine in farmacii