asigurari

OVB Romania – asigurari de sanatate pentru siguranta romanilor

Cine se lupta pentru sanatatea oamenilor merita toata pretuirea din lume. In primul rand, ne gandim la medici, cei care se expun pericolelor pentru noi. In plina pandemie, echipa de la Medicina Muncii s-a prezentat in institutia noastra, sa ne faca fiecaruia dintre noi controlul medical anual insotit de cel psihologic.

asigurari

Medicii si asistentele medicale purtau masti de protectie si manusi de unica folosinta si si-au facut datoria pe deplin. Evaluarea medicala nu a fost o simpla formalitate, fiindca am fost consultati atent si ni s-au facut recomandari.

Medicii ne-au spus ceea ce trebuie sa facem, cu riscul de a  ne supara pe unii dintre noi. La nevoie, anumiti colegi au fost trimisi mai departe la control de specialitate, celor cu exces de greutate li s-a spus direct sa faca orice sa slabeasca.

Urmaresc atent si cu recunostinta si emisiunile medicale de la televizor si le gasesc foarte utile. De multe ori, specialistii se fac antipatici, dar atrag atentia asupra lucrurilor la care ar trebui sa renuntam: consumul de grasimi, excesul de cafea, alcool si tutun, dar si sedentarismul.

Pretuiesc oamenii care imi doresc sanatate, care se intereseaza sincer de sanatatea mea  si care ma ajuta sa am grija de ea.

Este gresit sa consideram acest dar ceresc banal, cat timp il detinem si sa nu depunem eforturi pentru pastrarea lui.

Sanatatea este prioritara, fiindca daca o avem putem munci si dobandim tot ce ne dorim, in caz contrar, nu ne putem bucura de ceea ce avem.

OVB Romania asigurari de sanatate reprezinta cea mai inteleapta investitie pe care o poate face o persoana, fiindca sanatatea este cea mai pretioasa bogatie a omului.

De ce sa alegi OVB Romania ca mediator al asigurarii tale de sanatate si al pensiei facultative?

  1. Fiindca face acest lucru de 50 de ani pentru cetatenii din mai multe tari dezvoltate si oamenii sunt foarte multumiti. Milioanele de clienti multumiti reprezinta  cea mai buna expertiza . Rezultatele sunt cea mai mare recomandare si  calitatea produselor furnizate sau mediate.

Polita de asigurare de sanatate OVB Romania este cea mai avantajoasa, fiindca se adreseaza deopotriva persoanelor care se vor imbolnavi si vor lupta sa redevina sanatoase, dar si celor care raman sanatoase pana la sfarsitul vietii. Trebuie subliniat ca asigurarea de sanatate permite subzistenta, daca asiguratul isi pierde capacitatea de munca pentru o vreme.

Nimeni nu doreste sa se imbolnaveasca, cu toate acestea inevitabilul se produce. Persoanele care vor trece prin aceasta experienta dura si au asigurarea in buzunar isi rezerva prin ea ingrijire la cele mai bune clinici private din tara si efectuarea unor teste si analize in mod prioritar.

Romanii care raman pe deplin sanatosi pana la incheierea contractului vor primi atat suma prevazuta, cat si beneficiile rezultate din investirea banilor.

  1. OVB actioneaza impreuna cu cei 100 de parteneri puternici spre binele clientilor. Daca adunam si expertii financiari OVB ne dam seama ca in slujba oamenilor sunt sute de specialisti sinceri si dedicati menirii lor.

Consultanta oferita clientilor este personalizata si se ofera gratuit celor care o cer. In plus, doritorul unei astfel de asigurari nu trebuie sa se deplaseze sau sa stea la coada, ci o obtine foarte usor. De asemenea, posesorii asigurarii nu sunt nevoiti sa faca lunar un drum sa depuna suma respectiva, ci este oprita din salariu cu acordul asiguratului.

  1. OVB are aproape 20 de ani vechime pe piata asigurarilor din Romania, avand acelasi succes ca pe plan international. OVB Romania ocupa primele pozitii in topul celor mai bune firme de asigurari si are milioane de clienti multumiti. In plus, produsele pe care le mediaza se diversifica tot timpul pentru a raspunde nevoii financiare a oamenilor.

Cele mai solicitate asigurari sunt:

-asigurarea de locuinta

-asigurarea de sanatate

-asigurarea de viata

-pensia facultativa.

Iata ca expertii OVB pun umarul la mentinerea sanatatii tale sau la insanatosirea ta, in cazul in care te vei imbolnavi, dar numai daca iti doresti acest lucru.

Este ca in cazul medicului care iti spune ce ai de facut, dar alegerea este a ta!

Ai polita de asigurare, stii ca iti raman banii, daca vei fi sanatos pana la sfarsitul contractului, iar in conditiile acestea te asigur ca vei fi motivat sa iti pastrezi sanatatea.

Asigurarea de sanatate te responsabilizeaza si aspectul acesta este benefic pentru toti. 

Dupa ce te informezi despre activitatea OVB Romania, ia legatura cu un consultant si cere-i informatiile necesare referitoare la asigurarea de sanatate, care este vitala pentru fiecare persoana.

Fii prevazator din momentul in care esti sanatos pe deplin, iar acest lucru iti va fi de folos! Fa asigurare de sanatate si incurajeaza-i pe cei dragi sa faca la fel si vei culege roadele prudentei tale!

Este umilitor si trist sa devii o povara pentru familie, in momentul in care iti pierzi sanatatea.

Fii responsabil in ceea ce te priveste si sfatuieste-i pe cei din familie sa faca la fel!

In familia mea, toti avem doua-trei asigurari si suntem pe deplin multumiti, fiindca nu ne temem de viitor.

M-as bucura ca in viitorul apropiat sa creasca numarul asiguratilor din tara noastra si simultan cu ele calitatea vietii.

Asigurarile inseamna multumirea sufleteasca generata de faptul ca in situatii de criza, te poti bucura de banii pe care i-ai pus bine si cei responsabili i-au inmultit pentru tine.

OVB Romania pledeaza pentru sanatate si pentru o batranete imbelsugata, de aceea solicita serviciile de mediere expertilor din timp, sa poti strange multi bani de care sa te bucuri.

Previous post Idei originale de cadouri pentru ea care sa te inspire
top abilitati p care sa le ai in 2021 Next post Top abilitati pe care sa le ai in 2021