Max, Pro sau Plus? Care este alegerea perfectă pentru tine?

Încă de la lansarea primului iPhone, în 2007, Apple a continuat să inoveze și să fie o companie prosperă pe toate planurile, scoțând anual modele de telefoane care au setat anumite standarde pentru competiție. În toamna anului 2022, acest brand a reușit să lanseze încă o generație a puternicului iPhone, aducând caracteristici noi și plusuri pe piață. Totuși, din cele patru modele lansate recent, care ți s-ar potrivi cel mai bine?

Iată un ghid de achiziționare al unui nou telefon

  1. Dimensiunile

Pentru a putea folosi cu plăcere un telefon, este nevoie să cunoști ce dimensiune ar fi mai potrivită pentru tine, având câteva mărimi de ecran pe care o poți consulta. Din aceste noi modele de telefon poți opta între un ecran de 6,1 inch și 6,7 inch, diferența fiind una destul de majoră atunci când privești un iPhone 14 din perspectiva frontală. Dacă ai mâinile mai mici și nu te deranjează un telefon mai compact, poți opta pentru modelul cu un ecran mai mic, fiind încăpător în buzunar, însă, dacă dorești să vezi cât mai bine și mai clar ceea ce se află pe ecran, poți alege modelul mai mare, prețul fiind mai diferit. Vorbind despre grosimea telefonului, este important de știut că aceasta nu a suferit prea multe modificări față de modelele anterioare, fiind una de 7,8 milimetri. Totuși, dacă optezi pentru un model mai mare, greutatea lui va crește cu câteva grame față de „fratele” lui mai mic. 

  1. Camera

Trăind într-o eră a tehnologiei, a comunicării și a conectivității, probabil îți dorești să faci poze cu viitorul tău telefon mobil. Important este să cunoști cât de cât specificațiile unui model de bază de la iPhone cu privire la camerele foto, acesta putând avea și câte patru. Modelul de bază are două camere în spate care însumează 12 Mega Pixeli, deține funcția UltraWide, care te va ajuta să încluzi toți prietenii și membrii familiei în poza de grup și, filmare 4k. Modelul de top, anume Pro sau Pro Max, te va surprinde cu trei camere, care însumează 48 de Mega Pixeli, fiind capabilă de un zoom de până la 15 ori, putând fotografia chiar și cele mai mici detalii. Camera de selfie este, de asemenea, mult mai dezvoltată decât la modelele trecute, cu modul Noapte putând face selfie-uri la fel de clare ca și ziua. 

  1. Memoria

Pentru a stoca amintiri pentru o viață, fie că sunt cărți, melodii, poze, contacte sau documente, ai nevoie de un telefon cu o memorie mare. Cei de la Apple oferă posibilitatea de alegere a memoriei de la 256 Gb la chiar 1 Tb, având posibilitatea chiar și de a achiziționa un spațiu Cloud, unde vei avea toate fișierele de care ai nevoie stocate oricând și care pot fi accesate de pe laptop sau alt device. 

Așadar, dacă te gândești să faci o schimbare și să treci la următorul nivel, alege acum unul din modelele de iPhone 14 de la Altex.ro, având o gamă largă de culori și opțiuni după placul și nevoile tale. 

sursa foto: Unsplash.com.

Previous post Web Design: Cum sa alegi agentia potrivita pentru nevoile afacerii tale
Next post Creează-ți grădina de vis cu propriile mâini: sfaturi și recomandări