Articole contributie la masina adaptata pentru Zolty Bogata

Pun la bătaie scriea și publicarea a 4 articole ca Zolty Bogata să aibă o șansă la normalitate cumpărându-și o mașină adaptată

 

Suntem nebuni cu ce se întâmplă în viața noastră, cu gândurile, timpul și gălăgia din creieri care ne pune în postura să uităm lucruri care contează. Pentru noi și pentru cei din jur. Așa s-a întâmplat și cu mine, încât nu am apucat să povestesc despre Zolty Bogata și de faptul că pun la bătaie 4 advertoriale, scrise si promovate în social media  pe iexplore.ro ca Zolty să își cumpere mașină adaptată. Aceasta ca o necesitate, ca el să deplaseze și să poată călători. Până la urmă să aibă acces la normalitate.

masina adaptata pentru zolty bogata

Cine este Zolty Bogata ?

Am găsit numele navigând pe Internet, eu cu preocupările mele.  Zolty este blogger din Bogata, Cluj, care suferă de Distrofie Musculară Progresivă și Reumatism.  Dacă aveți curiozitatea să citiți viața și evoluția lui ați fi tentați să scrieți un roman,  unul al unui luptător. El vă povestește el mai bine decât mine și chiar vă îndemn să citiți povestea aici.  Cumva Zolty te provoacă să  te vezi că ești norocos. Și ce mai frumos el nu se vaită el mulțumește.  am găsit pe pagina lui acest text.

Sall, de mult mă ghândesc și chiar mi-au recomandat uni prieteni să fac această pagină, în speranța că poate cineva mă poate ajuta cu ce eu am nevoie nu îl folosește și mi-l poate dona mie sa-u să mil cumpere. Am să scriu mai jos o listă cu ce am nevoie și când voi primi ceva anume în dreptul lui voi scrie și de la cine am primit, dacă persoana va dorii să îi fac numele public. Multă sănătate

———————————————————————

Am de toate, Ție Îți mulțumesc Doamne

și acest Banner.

Zolty Bogata rugaciune
De ce mașină adaptată?

 

Lui Zolty  îi plac scaunele electrice și călătoriile. Frumos, tuturor ne plac, nu? Lucrurile nu sunt atât de simple totuși.  Lui Zolty îi plac scaunele electrice pentru că este imobilizat într-unul, iar călătoriile sunt o corvoadă. E greu de imaginat cum este atunci când nu poți să îți folosești picioarele. Faceți totuși un exercițiu de imaginație,  cum ar fi să nu puteți utiliza picioarele, imaginați-vă că trebuie să manevrați la coborârea din mașină un scaun care poate avea chiar și o sută de kg, mai adăuga și propriile bagaje pe care trebuie să le gestionați doar cu mâinile.  Multiplicați intensitatea efortului cu milion. Cum vi se pare?

 

Mașina adaptată Nu e om moft.  E șansa la normalitate.

 

Dizabilitatea și mașina  adaptată, aproape un lux

 

Nu orice mașină poate fi adaptată pentru persoane cu dizabilități. La prețul  unui autoturism mai adăugați o „extraopțiune” care poate costa cât o mașină second hand.  O extraopțiune care nu e un moft. Care nu e tapițeria din piele, janta din aliaj, nici scaunul încălzit,  ci posibilitatea de a te urca și coborî mai ușor în și din mașină. De a te putea deplasa.

 

Mașina adaptată este o necesitate,  care poate costa cât un autoturism de lux.  Cum credeți că o persoană imobilizată în scaun rulant poate face față unei astfel de cheltuieli?

 

România a fi persoană cu dizabilități e aproape un lux  pe care puțini și-l pot permite.

 

Oferta mea așa cum e pe site-ul lui Zolty Bogata

. iexplore.ro Oferă 4 advertoriale scrise (700-1000 de cuvinte) + promovarea in social media pentru 250 ron/articol negociabil

 

Posibil să spuneți că e prea mult, așa cum mă întreba și Zolty. Părerea mea este că prețul e mic pentru un mare ajutor. Banii nu vin la mine,  suma o veți plăti în contul lui Zolty. Cum mine corespondați doar pentru articole.

cont-Zolty Bogata pentru masina adaptata

Ce implică efectiv oferta mea?

 

În primul rând  scrierea advertorialelor sau articolelor,  așa cum am spus, lungi de peste 700 de cuvinte. Este alegerea voastră dacă este un articol pe care puneți accentul pe SEO  sau pe sau pe latura creativă. Puteți, de altfel, alege ca articolul scris să fie pus direct pe blogul vostru pe aceleași motive de  SEO.

Puteți să alegeți unul sau pe toate patru.

Oricare v-ar fi alegerea,  eu scriu textul și promovez în social media, pe toate canalele pe care le folosesc pentru iexplore.ro.

 

Nu prea îmi plac negocierile atât timp cât am stabilit prețul,  dar de data aceasta sunt dispusă să o fac, pentru că orice sumă este binevenită pentru Zolty.  

 

Iar dacă nu aveți firmă de promovat, nu vă doriți un advertorial, dar doriți să contribuiți,  puteți pur și simplu să donați orice sumă în contul lui Zolty.

Puteți și spune și altora. De data aceasta chiar… sharing is caring !

NB: Toate imaginile sunt de pe blogul lui Zolty Bogata. 

Uleiuri presate la rece - beneficii ulei de ricin Previous post Beneneficii ulei de ricin pentru ten si par
Next post Cum alegi perdele si draperii in casa