Apelează la serviciile unui service TV pentru o evaluare tehnică completă a dispozitivului

Dispozitivele moderne au fost create cu scopul de a ne ușura viața și activitățile din fiecare zi. Printre aceste device-uri amintim televizoarele, telefoanele și laptopurile, pe care le folosim în diverse scopuri. Dar dacă acestea încetează să funcționeze corespunzător, trebuie să știm cum să acționăm. De exemplu, cauți un service TV în preajma ta și apelezi la serviciile unui specialist.

Service Honor pentru telefoanele mobile Honor

Tehnologia este utilă în viața noastră, din diverse motive. Cu ea reușim să stăm conectați cu alții, să ne desfășurăm activitatea profesională, să ne distrăm. Prin intermediul dispozitivelor precum telefoanele, laptopurile, televizoarele, zilele noastre trec mai ușor. Dar ce ne facem când aceste aparaturi moderne devin defecte?

Întotdeauna este bine să știi unde poți găsi un centru GSM reparații pentru diferite dispozitive în localitatea ta. Nu ai timp să străbați străzile în căutarea unui service? Atunci intră pe MisterFix și te va ghida el. Cum te ajută acest site?

  1. intri pe site și alegi device-ul care are nevoie de reparații;
  2. cauți în josul paginii serviciul dorit;
  3. poți verifica timpul și prețul serviciului selectat;
  4. introduci localitatea în care locuiești și vei avea lista tuturor service-urilor din zonă.

Pare simplu, nu? Acum să vedem din ce motive îți duci device-ul la reparații.

Laptop: timpul de pornire este lung

Telefoanele și laptopurile au multe lucruri în comun. Aceastea sunt folosite în mod special ca mijloace de entertainmnent, dar și ca instrumente pentru activitatea profesională. În aceeași ordine de idei, ceea ce mai au în comun aceste două dispozitive sunt și defectele de ordin tehnic.

Una dintre aceste defecte comune este timpul de pornire al dispozitivului sau blocarea ecranului și comenzilor. Cauza este de asemenea comună, și de obicei vine direct de la memorie. Aceasta și-a atins limita, iar device-ul nu mai poate funcționa corespunzător.

În cazul laptopului, atunci când acesta reușește să se deschidă, mergi direct la setările de sistem. Selectează fișierul de memorie sau storage și oferă-i o curățenie generală. Poți șterge fișiere nefolositoare și manual, accesând fiecare folder în parte.

Telefon: telefonul se supraîncălzește chiar și când nu e la încărcat

Să trecem la telefoane. Aceste dispozitive sunt folosite în marea majoritate a timpului, cel puțin câteva ore pe zi. La un moment dat, s-ar putea să constați că acesta se supraîncălzește, și nu înțelegi de ce. E din cauză că stai cu el în mâini majoritatea timpului? Nu neapărat.

Câteva cauze care produc supraîncălzirea dispozitivului sunt următoarele:

  • telefonul este ținut în locuri expuse la razele puternice ale soarelui;
  • telefonul este ținut în alte locuri care produc căldură, de exemplu lângă un calorifer;
  • memoria este plină și necesită o curățare generală;
  • device-ul este folosit în timp ce acesta stă la încărcat.

Dacă aplici sugestiile menționate mai sus, o să vezi că performanța telefonului va crește. De asemenea, acesta nu se va supraîncălzi la fel de frecvent ca înainte. Totuși, dacă problema persistă chiar și după ce ai urmat acești pași, problema s-ar putea să fie de la sistem.

TV: crăpături sau linii apar pe ecran

Televizorul este un device care nici el nu este scutit de defecțiuni. Una dintre acestea se găsește la nivelul ecranului. Când aprinzi televizorul vezi dungi sau chiar linii care seamănă a crăpături. Într-o primă fază, lasă TV-ul oprit și verifică-l de crăpături. Dacă nu are, pornește din nou device-ul.

Liniile sau dungile pot fi rezolvate cu ușurință dacă este doar un defect tehnic. Intră la setări, la opțiunea de imagine și fă modificări la nivelul contrastului și luminozității. O să vezi că liniile au dispărut și că te poți bucura de device în continuare.

Ce alte probleme pot apărea la un device modern?

ProblemeTimp de reparare
Sticlă spartă a camerei din spate a telefonuluiAprox. 120 de minute
Antenă defectă a telefonuluiAprox. 3 ore
Cip video defect la laptopAprox. 5 zile
Difuzoare TV defecteAprox. 3 zile

MisterFix îți spune unde să îți duci device-ul la reparat!

Dacă constați o problemă la device-ul modern, nu mai sta pe gânduri! Intră pe site-ul celor de la MisterFix și caută-ți specialistul de care dispozitivul tău are nevoie. Service-ul cel mai aproape de tine te va aștepta să îi calci pragul și să-ți repare dispozitivul personal.

Previous post Cel mai bun mod de a stoca un telefon pe care nu îl utilizați
Next post Ghid de cadouri de Craciun pentru adulti: cele mai bune cadouri pentru oricine de pe lista ta