Cel mai bun mod de a stoca un telefon pe care nu îl utilizați

Dacă aveți un telefon de rezervă pe care nu îl folosiți, s-ar putea să vă întrebați care este cel mai bun mod de a-l stoca. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă păstrați telefonul în stare bună atunci când nu este utilizat.

Opțiuni de stocare a telefonului

Există câteva opțiuni pentru stocarea unui telefon pe care nu îl utilizați. Una este pur și simplu să-l păstrați într-un sertar sau cutie undeva. Acest lucru este în regulă dacă nu aveți nevoie să accesați telefonul des și nu vă faceți griji că acesta va fi deteriorat.

O altă opțiune este să obțineți huse pentru telefoane, acesta păstrează dispozitivele protejate de praf pentru toată perioada în care nu le folosiți și le protejează și de eventuale deteriorări.

Dacă trebuie să accesați telefonul în mod frecvent sau vă faceți griji că acesta va fi deteriorat, vă recomandăm să luați în considerare un container de stocare special conceput pentru telefoane. Acestea au adesea căptușeală și/sau materiale care absorb șocuri pentru a vă proteja telefonul.

Încărcarea telefonului înainte de depozitare

Dacă nu folosiți telefonul, ar trebui să încărcați bateria înainte de a o depozita. Acest lucru va ajuta la menținerea sănătoasă a bateriei și la prevenirea epuizării în timp. De asemenea, ar trebui să depozitați telefonul într-un loc răcoros și uscat pentru a preveni supraîncălzirea sau deteriorarea acestuia de umiditate.

Dacă aveți un telefon vechi pe care nu îl utilizați, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că rămâne în stare bună. În primul rând, veți dori să curățați telefonul și să îndepărtați orice murdărie sau murdărie. Apoi, încărcați până la între 40% și 80%  bateria, astfel încât să nu moară în timpul depozitării.

Depozitare într-un loc răcoros și uscat

Când nu folosiți telefonul, este important să îl depozitați într-un loc răcoros și uscat. Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viață a telefonului dvs. și la menținerea acestuia în stare bună.

Dacă vă depozitați telefonul pentru o perioadă lungă de timp, vă recomandăm să luați în considerare utilizarea unei pungi sau a unui recipient rezistent la umiditate. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați telefonul de umezeală și umiditate. De asemenea, este important să evitați temperaturile extreme atunci când depozitați telefonul.

Un articol pe teme asemănătoare gasiți și pe: https://www.bluetek.ro/news/husele-de-telefon-personalizate-un-cadou-practic.html.

Deconectarea de la internet a telefonului neutilizat

Dacă nu folosiți telefonul, cel mai bine este să îl deconectați de la internet. În acest fel, nu veți fi taxat pentru utilizarea datelor și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la riscurile de securitate.

Pentru a vă deconecta telefonul de la internet, accesați setările și opriți conexiunea de date sau wifi. Dacă nu sunteți sigur cum să faceți acest lucru, consultați manualul de utilizare al telefonului dvs. Odată ce telefonul este deconectat de la internet, îl puteți depozita în siguranță până când sunteți gata să îl utilizați din nou.

Dezactivarea serviciilor de localizare

Când nu folosiți telefonul, vă recomandăm să dezactivați serviciile de localizare pentru a prelungi durata de viață a bateriei și pentru a vă proteja confidențialitatea. Pentru a dezactiva serviciile de localizare pe un iPhone, accesați Setări > Confidențialitate > Servicii de localizare. Pe Android, accesați Setări > Securitate și locație > Locație.

Unele aplicații vor continua să folosească serviciile de localizare chiar și atunci când sunt dezactivate în setări. Pentru a preveni acest lucru, puteți fie să ștergeți aplicația, fie să îi revocați accesul la serviciile de localizare accesând Setări > Confidențialitate > Servicii de localizare > [numele aplicației].

Oprirea telefonului

Dacă nu folosiți telefonul, este important să îl stocați corect. Iată câteva sfaturi despre cum să închideți telefonul și să-l stocați corect:

1. Opriți telefonul complet. Acest lucru va ajuta la păstrarea duratei de viață a bateriei.

2. Dacă aveți de gând să păstrați telefonul pentru o perioadă lungă de timp, scoateți bateria. Acest lucru va preveni orice eventuală deteriorare a bateriei.

3. Păstrați telefonul într-un loc răcoros și uscat. Evitați temperaturile extreme, deoarece acestea pot deteriora componentele telefonului dvs.

4. Păstrați telefonul într-un loc sigur, unde nu se va deteriora sau nu se va pierde.

produse detailing auto Previous post In ce consta procedura de detailing auto?
Next post Apelează la serviciile unui service TV pentru o evaluare tehnică completă a dispozitivului