Zavoranca nu se mai parlamenteaza !

Nu am vrut sa spun ca Oana Zavoranu nu mai parlamenteaza, cearta, sporovaie, arunca cu noroi, disputa, etc…

Oana Zavoranu nu vrea sa mai candideze la alegerile parlamentare din aceasta toamna, preferand emisiunile de televiziune.

Nu e nici o pierdere pentru natiune sau pentru politica romaneasca! Singurul mod de a parlamenta al „divei” este cel artagos, scotandu-si  pieptul- intotdeauna dezgolit- in fata, pentru a arata cu ce a inzestrat-o mama natura si, probabil, ce a retusat plasticianul. Pe de alta parte, nu cred ca s-a infiintat comisia din care ea sa faca parte, comisia de mahala sau comisia de consiliere a disputelor pe avere.

Este evident ca holurile Parlamentului nu erau locuri adecvate pentru ca ea sa isi arate muschii, pardon, tatuajele. Uimitor este ca a constientizat neapartenenta la functia de parlamentar, declarand ca nu se poate imbraca la costum, cand ea are cu totul alta tinuta ca moderatoare.  In plus, ar fi fost cam dubios sa completeze in  declaratia de avere  proprietara de cimitire, iar in cea de interese: interese oculte. 

PRM ul nu pierde un politician prin renuntarea Oanei Zavoranu la candidatura, fiindca nu este politician. Totusi,din perspectiva uninominalului, numele ei  era o miza pentru partid .  Surpriza mare vine tocmai din partea ei ca a renuntat, constientizandu-si locul.

Asteptam si alti cantareti care nu stiu nimic despre starea natiunii sa faca acelasi lucru. Vom trai si vom vedea lista candidatilor.

Previous post Specialitatea casei
Next post Falimentul Divelor