Falimentul Divelor

Citeam astazi  pe blogul lui Iulian Urban despre o domnisoara care a ajuns sa fie urmarita de creditori pentru o pereche de silicoane. Cum asa? A facut imprumut pentru o operatie estetica de marirea a sanilor, ipotecand casa. In clipa in care nu a mai putut plati ratele… va imaginati ce s-a intamplat.

http://www.urbaniulian.ro/2008/07/29/nebunia-creditelor-bancare-la-romani-creditele-pentru-silicoane-sau-cum-sa-iti-pierzi-casa-prosteste/

Justificarea ei a fost ca investeste in frumusete pentru un viitor infloritor. Acum ma intreb daca isi va lua drept acoperis silicoanele puse. Sa nu o plang prea tare totusi, domnia si prostia se platesc!

Cu ceva vreme in urma ironizam un articol despre cum sa devii diva,(http://tzoanca.wordpress.com/2008/07/11/sunt-o-diva-uat-de-fc/) in care spuneam  ca o femeie care face credit pentru haine, atinge si un al doilea obiectiv, slabind  in timp ce fuge de creditori. Dar lucrurile nu mai sunt o gluma seaca, ci au scapat de sub control de-a dreptul, urmarirea „divelor” se intampla. Exista femei care nu mai stiu limita si  „frumusetea absoluta” le ia mintile si, bineinteles, banii.

„Un regat pentru un cal”  s-a transformat in timpurile noastre in „o casa pentru o pereche de sani mari”. Din fericire fenomenul nu e generalizat, dar de ce atata nebunie pentru o frumusete falsa?

SIlicoanele nu pot fi o sursa temporara de venit, fiindca ele nu pot fi nici amanetate, nici inchiriate. Sau… mai stii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 11 =

Previous post Zavoranca nu se mai parlamenteaza !
Next post Donatii pentru sinistrati