Uși de intrare: descoperă care sunt detaliile pe care să pui accent când cauți un astfel de produs

Ușa de la intrare poate fi considerată drept eticheta propriei tale locuințe, motiv pentru care este important să o alegi cu atenție.  

Din fericire, ai la dispoziție o gamă extrem de variată de modele de usa intrarechiar aici,din care să alegi, acestea fiind realizate din materiale diferite. Descoperă, așadar, care sunt elementele pe care să le iei în considerare!

Usa intrare în funcție de dimensiuni

Un prim aspect, extrem de important, de care e bine să ții cont atunci când cauți o ușă intrare se referă la dimensiunile potrivite. Folosind o ruletă simplă, poți afla înălțimea, lățimea, dar și adâncimea spațiului unde vrei să montezi ușa. Astfel, îți va fi mai simplu să alegi dintre produsele care îți sunt puse la dispoziție de către producătorii de pe piață.

Materiale

În ceea ce privește materialele din care sunt realizate ușile de intrare, poți alege dintre următoarele:

  • uși din lemn triplustratificat – extrem de plăcute estetic, aceste uși te fac întotdeauna să te simți mai aproape de natură, oferindu-ți totodată un nivel optim de izolare fonică, dar și termică;
  • uși din PVC și termopan – moderne și eficiente, ușile din PVC sunt simplu de realizat pe orice dimensiuni și se pliază cel mai bine caselor moderne. Dacă vrei să te bucuri de cât mai multă lumină în propria locuință, nu ezita să alegi o astfel ușă;
  • uși metalice – se numără printre cele mai sigure tipuri de uși pe care le ai la dispoziție. Poți folosi o astfel ușă atât pentru un apartament, cât și pentru o casă, iar astfel te ferești ușor de musafirii nepoftiți.

Modul de deschidere

În funcție de modul în care ai spațiul în interior, este bine să știi că poți alege o ușă de intrare care se deschide spre stânga sau una care se deschide spre dreapta. Balamalele sunt ușor de amplasat pe ambele părți, așa că tot ce trebuie să faci este să te gândești la holul pe care îl ai, dar și la varianta cea mai eficientă prin care ai putea deschide ușa atunci când pășești în casă.

Textură

Dacă la ușa din lemn triplustratificat este ușor să-ți dai seama că are o textură lucioasă, datorită lacului special folosit pentru protejarea acesteia, atunci când vine vorba despre o ușă din PVC, este bine să ai în vedere faptul că este fină la atingere, dar că are ușoare striații atât în interior, cât și în exterior. Ușa metalică este cea mai versatilă din punct de vedere a texturii, pentru că ea poate avea diferite modele aplicate, care să îți aducă locuinței un plus de stil și eleganță.

Gama cromatică

Negrul se pliază întotdeauna perfect pe orice design arhitectural, însă dacă îți dorești o ușă colorată, nu-ți face griji. Printre cele mai populare nuante pe care le găsești pe piață se numără maroul, albul sau griul. În același timp, te poți orienta și către o ușă ce îmbină mai multe culori, mai ales dacă în exteriorul casei ai o decorativa albă, simplă, de exemplu.

SoralTechnik.ro îți propune o varietate de produse calitative și durabile, din care poți alege pentru propria ta casă. De la cele mai bune ferestre lemn stratificat Soraltechnik, până la uși de exterior, pergole simple, clasice sau automate – pe toate le poți comanda direct de pe Internet, fără să mai pierzi timp prețios în magazinele de specialitate. Gândește-te la obiectele care îți lipsesc, iar apoi studiază gama de produse din care poți alege, astfel încât să îți creezi confortul pe care ți-l dorești!

Date de contact:

Email: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33

Previous post De ce merită să investești în oglinzi de baie cu leduri sau becuri?
Next post Hidroizolații pentru piscine: de ce sunt necesare și ce materiale ai la dispoziție?