De ce merită să investești în oglinzi de baie cu leduri sau becuri?

Îți dorești o locuință inteligentă, în care să dispui de obiecte moderne și care să îți asigure un nivel ridicat de confort?

Când vine vorba despre amenajarea spațiului personal, este bine să știi că ai la dispoziție oglinzi baie de aici cu leduri sau becuri, care fac parte din ultimele generații de produse realizate de firmele de specialitate. Cu ajutorul acestora te vei simți în fiecare zi ca un adevărat star și te vei putea pregăti mai ușor pentru ieșirile în oraș. Descoperă, însă, mai multe informații despre astfel de produse din rândurile de mai jos!

Oglinzi baie cu LED-uri – îți aduc un plus de stil în propria baie

Despre oglinzile de baie cu LED-uri este bine să știi că te ajută să ai parte de o luminozitate mai bună atunci când vine vorba despre a te pregăti. Mai exact, de jur împrejurul unei astfel de oglinzi vei regăsi o bandă led, care îți asigură fie o lumină caldă, fie o lumină rece, pe care o poți aprinde apăsând un buton sau pur și simplu apăsând pe touch-screen, direct pe oglindă, în funcție de modelul pe care îl alegi. Ai grijă să ai, însă, o priză în apropierea oglinzii, pentru a o putea conecta la o sursă de energie.

De ce să optezi pentru o oglindă cu becuri?

Dacă vrei să te bucuri în baie de o imagine retro, care să îți aducă aminte de cabinele în care se pregătesc vedetele, te poți orienta către o oglindă prevăzută cu becuri pe margine. Pe piață găsești astăzi modele cu becuri de diferite dimensiuni, pe care poți alege când să le aprinzi, în funcție de momentul zilei, dar și de activitatea pe care o desfășori. Este vorba despre produse deosebite, pe care le poți îmbina foarte bine cu baterii în stil vintage, de exemplu, dar și cu o cadă cu picioare elegante, retro, pentru a realiza o imagine deosebită.

Consum redus

În cazul în care îți faci griji că o oglindă de baie cu led-uri sau cu becuri nu ar face decât să îți mărească factura la curent, uită de acest aspect. Obiectele moderne sunt realizate astfel încât să aibă un consum minim, fiind vorba despre produse inteligente. Asta înseamnă că diferența pe care o vei vedea pe factură va fi una extrem de mică.

Reglezi intensitatea luminii

Una dintre funcțiile interesante, pe care o poate avea o oglindă modernă este aceea de a-ți permite să setezi intensitatea luminii. Dacă, de exemplu, vrei să te pregătești și ai nevoie să te vezi foarte bine în oglindă, poți alege o intensitate sporită a luminii. În schimb, dacă vrei pur și simplu să te relaxezi în cadă după o zi lungă și obositoare la serviciu, te poți bucura de o lumina difuză, provenită de la oglindă, fără să mai aprinzi și lumina din plafon.

Funcție de dezaburire

O altă funcție deosebită și practică, totodată, de care te poți bucura atunci când investești într-o oglindă de baie modernă este aceea de dezaburire. Mai exact, este suficient să apeși un buton, pentru ca suprafața oglinzii să se dezaburească automat după ce faci duș sau baie cu apă fierbinte. Eviți, astfel, să ștergi în mod constant oglinda – ea va fi gata să o folosești imediat după ce se dezaburește.

Elves.roeste la dispoziția ta în permanență: aici găsești numeroase produse sanitare de top, moderne și simplu de folosit. De exemplu, online îți poți comanda oglinda de care ai nevoie acasă, baterie cada freestanding Elves, dar și cada freestandingideală pentru tine, în funcție de forma pe care ți-o dorești, dar și de dimensiunile potrivite.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

Previous post Cum întreții o haină de blană naturală? Cele mai importante reguli de care să ții cont
Next post Uși de intrare: descoperă care sunt detaliile pe care să pui accent când cauți un astfel de produs