case colorate in Sighisoara city break

Unde mergi in city break in Romania?

[wp_ad_camp_2]

Atunci cand spui ,,city break” automat iti vin in minte destinatii precum Roma, Paris, Londra sau Venetia. Zone la fel de frumoase precum cele din orasele amintite poti sa gasesti chiar la noi in Romania. Vei putea descoperi cele mai frumoase locuri incarcate de istorie dar si pe cele mai interesante. Indiferent daca preferi sa descoperi istoria locala, sa gusti cele mai interesante preparate, sa faci drumetii sau sa te relaxezi pe plaja, in tara noastra ai posibilitatea sa te bucuri de toate acestea si chiar mai mult. 

case colorate din Sighisoara, Romania city break
Fotografia este facuta in Sighisoara.

Indiferent de anotimp, vei avea ce sa faci, iar preturile de cazare si transport sunt destul de mici. Sunt suficiente motive pentru ca tu sa iti petreci concediul acasa. Tot mai multe hoteluri si pensiuni au oferte atractive si includ facilitati prin care sa iti sporeasca nivelul de confort. Daca pana acum ai preferat mai mult sa mergi prin alte tari sa explorezi stradutele pline de farmec si sa descoperi cele mai interesante lucruri, iata ca a venit timpul sa descoperi si ce poate sa ofere mai frumos tara noastra. 

[wp_ad_camp_3]

Trebuie sa recunoastem, dintre toate locurile frumoase care exista in tara noastra este destul de greu sa alegem doar cateva, dar, pentru a te ajuta sa decizi, am creat o lista cu cele mai populare si mai atractive destinatii pentru un city break reusit in Romania: 

Sighisoara

Este una dintre singurele cetati locuite din Europa. Aici vei putea descoperi numeroase vestigii antice, muzee, cultura, istorie, preparate culinare delicioase si un oras fermecator care te va face sa te indragostesti de acest loc iremediabil. 

Printre cele mai populare locuri pe care nu trebuie sa le ratezi se afla Turnul cu Ceas, Scara Acoperita si Biserica din Deal. 

[wp_ad_camp_1]

Timisoara

Aici vei putea gasi diversitate culturala. Oameni din toate colturile tarii se aduna aici, iar tu vei putea sa descoperi aici cele mai multe obiective turistice. Daca iti plac evenimentele culturale atunci vei putea sa gasesti mereu cate ceva planificat pentru turisti si nu numai. 

Cluj

Daca petreci cateva zile in acest oras vei putea experimenta o multime de lucruri noi. Cladirile cu o istorie veche, restaurantele cu preparate delicioase, muzeele, stradutele cochete si numeroasele obiective istorice iti vor ocupa fiecare zi a sejurului. 

Este o locatie in care merita sa iti petreci un weekend sau chiar o saptamana. Astfel, vei putea avea experienta unui sejur complet si nu vei duce lipsa de activitati. 

city break in Cluj, Romania

Alba Iulia

Este orasul in care s-a semnat actul de Unire a Principatelor Romane si o destinatie de top din tara noastra. Vei putea descoperi numeroase obiective turistice impresionante si cu o istorie deosebita. In fiecare zi, turistii care aleg sa viziteze Cetatea Alba Carolina pot asista la ceremonia de schimbare a garzii. 

[wp_ad_camp_3]

Iasi

Momentul ideal in care sa vizitezi acest oras este toamna sau primavara. Vei putea sa te plimbi prin numeroasele parcuri sau prin Gradina Botanica. Nu trebuie sa ratezi casa lui Ion Creanga si numeroase alte obiective turistice. 

Vei putea avea cel mai reusit city break si, dupa o astfel de escapada, vei avea cu siguranta ce sa le povestesti celor de acasa. 

Previous post Care sunt cele mai frumoase si mai salbatice destinatii de vacanta in Romania?
inhalosedarea-Cris Smile Next post Inhalosedare – stomatologie fara dureri