Salina turda

Top destinatii de vacanta in Romania pe care trebuie sa le vezi inainte de a merge in alta tara

[wp_ad_camp_2]

Astazi este atat de usor sa calatoresti in diverse tari, este suficient doar sa iti pui buletinul in buzunar si esti pregatit sa descoperi locuri despre care doar ai citit in carti sau le-ai admirat pe internet. Dar, inainte de a experimenta ce au de oferit vecinii nostrii, nu trebuie sa ignori locurile frumoase din tara noastra. 

[wp_ad_camp_1]

Romania nu inseamna doar sa mergi la mare, pe munte sau in Delta in concediu, tocmai de aceea, te invitam sa descoperi niste locuri surprinzatoare si inedite care iti vor taia rasuflarea si te vor face sa te simti mandru ca locuiesti intr-o tara care are atatea de oferit. 

Statiunea Colibita

Este declarata zona cu cel mai curat aer din Romania si atrage din ce in ce mai multi turisti dornici sa se bucure de aceasta particularitate a zonei. Pana in anul 1975 statiunea Colibita a functionat ca statiune balneo climaterica iar astazi a devenit o adevarata oaza de liniste pentru toti cei care doresc sa se relaxeze. 

Valea Zalanului 

[wp_ad_camp_3]

Este o zona cu totul si cu totul deosebita, frumoasa si bogata in traditii dar si peisaje de vis. Insusi printul Charles si-a cumparat cateva proprietati in aceasta zona. Nici nu este de mirare ca printul a fost fermecat de localitatile din Covasna avand in vedere cat de pitoresti sunt zonele de aici. Poti face plimbari lungi si sa te bucuri de tot ceea ce are de oferit zona. 

Rezervatia de zimbri din Hateg

Desi nu este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania, depresiunea Hategului este una dintre cele mai bogate zone din punct de vedere istoric. Pe langa toate monumentele istorice pe care le poti descoperi aici, vei putea admira cea mai frumoasa rezervatie de zimbri. Vei putea sa ii fotografiezi in habitatul natural si te asiguram ca nu iti va mai fi dat sa vezi ceva atat de maiestuos precum zimbrii din Hateg. 

Comuna Biertan 

[wp_ad_camp_3]

Aerul medieval si linistea locului sunt reteta perfecta pentru turistii care doresc sa se simta ca si cand s-ar fi intors in timp. Asezarea pitoreasca se afla la 80 km de Sibiu intre orasele Sighisoara si Medias. In special biserica fortificata din centrul comunei a devenit o atractie principala pentru turistii de pretutindeni. O zi in care sa te pierzi pe stradutele din Biertan este una dintre experientele cele mai frumoase pe care le vei putea trai vreodata. 

[wp_ad_camp_3]

Salina Turda

Este unul dintre locurile pe care daca le vizitezi o data nu poti sa uiti prea usor. Iti ramane intiparit in minte imaginea spectaculoasa din adancul pamantului si vei dori sa te intorci cat mai curand. Cei care nu au ajuns pana acum la Salina Turda trebuie neaparat sa adauge pe lista lor aceasta destinatie. 

Salina turda

Valea Vaserului 

Una dintre experientele unice pe care trebuie sa le traiesti macar o data in viata este plimbarea cu mocanita. Farmecul tinuturilor din Valea Vaserului, voiosia oamenilor si experienta culinara a locului te vor face sa iti reincarci bateriile si sa uiti de toate grijile. destinatii de vacanta in luna septembrie octombrie Previous post Destinatii de vacanta unde sa mergi in septembrie – octombrie
Georgiana Ion Zonia Next post Georgiana Ion, Zonia – despre feminitate si rochii