Sute de solicitări pentru ridicări de autovehicule

Acesta este comunicatul trimis de PS2. Asa ca, din nou va zic, atentie!

  

          „Sute de apeluri telefonice s-au înregistrat la dispeceratul Poliţiei Comunitare a Sectorului 2, din partea bucureştenilor care reclamă proprietarii de autovehicule staţionate ilegal şi solicită intervenţia de urgenţă a utilajelor de ridicare a lor pentru fluidizarea traficului rutier în zonele aglomerate.

    Zilnic, între 15 şi 20 de apeluri telefonice primite la numărul de telefon 021.252.51.03. sesizează că în zona centrală a sectorului 2, precum şi pe arterele intens circulate cum ar fi: Calea Moşilor, şoselele Colentina, Ştefan cel Mare, Mihai Bravu şi Pantelimon, sunt autovehicule staţionate ilegal care creează ambuteiaje de proporţii ce duc la blocări de trafic.

     Acţiunea de fluidizare a traficului rutier din sectorul 2 se bucură de popularitate în rândul locuitorilor care s-au săturat să mai sufere din cauza unor conducători auto ce manifestă indisciplină în trafic şi îngreunează circulaţia autovehiculelor prin staţionări în intersecţii intens circulate sau pe traseele mijloacelor de transport în comun. Din proprie iniţiativă, până la apariţia utilajelor de ridicare, bucureştenii sună la dispeceratul Poliţiei Comunitare a Sectorului 2 şi indică zona unde s-a comis contravenţia şi cer intervenţia de urgenţă pentru descongestionarea traficului rutier.

     În numai 16 zile de la începerea acţiunii de ridicare a autovehiculelor staţionate ilegal de către Primăria Sectorului 2 au fost sancţionaţi contravenţional pentru staţionarea ilegală 459 de conducători auto şi transportate către locul de depozitare din comuna Afumaţi numai puţin 443 de autoturisme.

     Echipajele mixte ale Poliţiei Comunitare a Sectorului 2, Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, precum şi de la S.C. Supercom S.A. intervin pentru ridicarea autoturismelor în următoarele situaţii:

         cele care stau parcate în intersecţii intens circulate şi blochează traficul rutier;

         cele parcate pe treceri de pietoni şi îngreunează circulaţia cetăţenilor;

         cele parcate pe trotuare formând târguri ad-hoc de vânzare a maşinilor;

         cele parcate în zona de acces a instituţiilor de învăţământ  şi  a spitalelor.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − thirteen =

Previous post Responsabilitatea lui: marionetele
Next post Cum se desfasoara circulatia pe perioada Bucharest City Challenge 2008