Responsabilitatea lui: marionetele

Declaratiile lui Robert Ionescu ca motocicletele vor fi interzise intre 22.00-5.00 pe anumite bulevarde din capitala au starnit vuiet, freamat si proteste. Am avut curiozitatea si proasta inspiratie sa vad ce atributii are viceprimarul care se baga in seama.

 Asta ar fi o parte din activitatea domnului viceprimar Robert Ionescu :

In exercitarea atributiilor dl. viceprimar lonescu Robert va coordona

 

 

 

activitatea Directiei invatamant, Directiei Cultura, Directia Dezvoltare Turism; Directia Protectia Mediului si 

Educatiei Eco- Civica; Administratia-Gradina Zoologica, Centrul de protectie a plantelor, Teatru de Comedie,Teatru de revista „Constantin Tanase”, Teatru C.I. Notarra, Teatru Evreiesc de stat, Teatru Ion Creanga, Teatru Municipal L.S. Bulandra, Teatru Mic,Teatru Odeon, Teatru de papusi si marionete Tandarica,Teatru tineretului Metropolis, Teatru Excelsior, Teatru Masca, din cadrul Municipiului Bucuresti.”

 

http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteinterne/acte_int/afisint.php?f=24306 

Cea mai mare dificultatea o va intampina in gestionarea gradinii Zoologice si a Teatrului de Papusi si Marionete.
Cireasa de pe tort ? Directia Protectia Mediului si Educatiei Eco- Civice, pentru ca aici isi scoate parleala pentru departamentele atribuite. Tocmai prin aceasta departajarea a sarcinilor se vede ca Oprescu a avut mai multa incredere in Murgeanu  (care a primit directiile sonore si productive) decat in avocatul Ionescu Robert.
Daca tot administreaza  protectia mediului in capitala si  dovedeste atata grija fata de poluarea fonica, de ce nu a dat in campanie electoratului o floare, ci galeti din plastic ??(care nu sunt fabricate din material ecologic!)

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × four =

Previous post Ce mai scriu ziarele pe timp de vacanta
Next post Sute de solicitări pentru ridicări de autovehicule