Simți și tu atmosfera SEO Vibes? Cea mai importantă conferință de SEO din regiunea CEE!Ce poți învăța dacă participi la conferința SEO Vibes?

O combinație perfectă de know-how și oportunitatea de a-ți crea cunoștințe la nivel internațional! WhitePress® și-a propus să ofere tuturor participanților o experiență de neuitat la conferința SEO Vibes din Budapesta, pe data de 4-5 octombrie.

Totul a început de la două idei simple, dar importante: de câțiva ani deja, regiunea CEE a crescut în mod rapid în ceea ce privește industria de SEO, devenind una dintre cele mai atractive piețe. Deci, de ce să nu profităm de această oportunitate? În al doilea rând, care este cel mai bun mod de a stimula dezvoltarea afacerilor în aceste zone? Întotdeauna este despre conexiunea dintre oameni, schimbul de idei, networking-ul, căutarea unor noi parteneriate. Și iată! Este exact descrierea perfectă a unei conferințe!

În industria de SEO totul este spontan și într-o continuă schimbare – motiv pentru care specialiștii se confruntă cu provocarea de a-și actualiza și aprofunda constant cunoștințele. Evenimentele internaționale care adună într-un singur loc specialiști de talie mondială și un public dornic de know-how și schimb de experiență, merită un eveniment pe măsură. Datorită lor, suntem la curent cu ultimele noutăți și aflăm informații interesante cu privire la studii de caz unice ale companiilor din care ne putem inspira. De aici și ideea de a organiza cea mai mare conferință din regiunea CEE, conferința SEO Vibes. Există mulți specialiști SEO în regiunea CEE, dar aceștia au puține oportunități de a-și împărtăși cunoștințele, motiv pentru care, în calitate de WhitePress®, fiind prezent pe aceste piețe de câțiva ani, am decis să creăm o platformă pentru distribuirea de informații și crearea de conexiuni – Tomasz Domański, Head of International Growth, WhitePress.

Este o oportunitate grozavă pentru comunitatea de SEO din Ungaria, precum și pentru piețele CEE de a ieși în evidență la nivel internațional. Această zonă a evoluat foarte mult în ultimii ani și este minunat să avem o conferință de asemenea anvergură pentru a avea parte de un schimb de idei productiv și de  networking cu specialiști din industria de SEO din alte țări. – Robert Toth, Country Manager WhitePress Ungaria

În data de 5 octombrie este ziua oficială a conferinței, aceasta se va desfășura la Eiffel Art Studios, 12 experți de SEO internaționali de top vor urca pe scenă pentru a-și împărtăși cunoștințele asupra ultimelor noutăți din industria de SEO. Printre speakeri se numără: Kyle Roof, The High Voltage SEO; Mihai Vânătoru de la DWF; Bastian Grimm de la Peak Ace, Raluca Radu de la MTH Digital, Koray Tuğberk GÜBÜR, Holistic SEO & Digital și Gabor Papp de la The Pitch vor face parte. Sesiunile de prezentare vor include cu siguranță cele mai interesante topicuri din industrie, subiectul AI fiind cel mai în vogă și probleme legate de data science sau aspectele tehnice ale SEO. De asemenea, va exista ocazia de a vorbi despre dezvoltarea industriei de SEO la nivel internațional și de a dezbate studii de caz prezentate în cadrul conferinței. Toate acestea sunt prezentate atât din perspectivă locală, cât și globală.

Puteți alege între cele două pachete care sunt adaptate în funcție de nevoilor fiecărui participant. Dacă doriți să aflați ultimele noutăți din industrie și să participați doar la conferință, atunci pachetul Classy este alegerea ideală pentru dvs. Acesta include intrarea la toate sesiunile de prezentare din data de 5 octombrie, networking cu specialiști din industrie, gustări și un prânz tip bufet pentru a profita la maximum de experiență și mult așteptatul after party care se va ține seara. Toți participanții vor primi un cadou special și un videoclip cu sesiunile de prezentare după eveniment. Toate acestea sunt incluse și în pachetul Jazzy, la care se adaugă o croazieră pe Dunăre pe data de 4 octombrie, care combină business networking, city sightseeing, petreceri și vinuri maghiare – în acest pachet locurile sunt limitate!

Lista completă a participanților și mai multe informații sunt disponibile pe website-ul oficial al evenimentului: https://www.whitepress.com/ro/seo-vibes

Previous post Aparatul mamograf – un element cheie pentru detectarea cancerului de sân
Next post In ce consta operatia de tunel carpian?