Program de Sarbatori

Pentru bucurestenii care nu pleaca din capitala, Primaria Municipiului Bucuresti anunta diverse manifestari distractive destinate, mai ales, prichindeilor:

In acest sens, evenimentul ”Cred in Mos Craciun”, ajuns la cea de-a opta editie, se desfasoara intre 5 si 23 decembrie (in zilele de 5-6, 12-13 si 18-23), presupunand amenajari speciale si un decor format din:

–  Brad de Crăciun (20 metri, împodobit feeric)

–  Porţi decorative la intrarea principală în parc

  (cea dinspre Bd-ul Elisabeta)

–  Sania lui Moş Crăciun (amplasată pe spaţiul verde de lângă brad)

–  Casa Moşului (Chioşcul) – unde copii sunt pictaţi pe faţă, primesc aripi   de îngeraş şi îi pot da o scrisoare Moşului

–  Ieslea cu pruncul Iisus ( care aminteşte de momentul Naşterii Domnului, Inchinarea Magilor şi a Păstorilor)

–  Târg de Crăciun (35 de căsuţe amplasate pe aleile parcului).

 o       Scenă pe Lacul Cişmigiu, în vecinătatea Patinoarului (unde se desfăşoară, conform programului, concerte şi spectacole)

o       Animatori (personaje de basm, reni, oameni de zăpadă, brăduţi, pinguini)

o       Plimbări cu trăsura (între orele 11-14, în perioada 19 – 23 dec)

o       Totul este gratuit

 De asemenea, si in acest week-end Primaria Municipiului Bucuresti si Arcub pun la dispozitia cetatenilor spectacole pentru toate vârstele.

 Dimineţile sunt dedicate copiilor. De la ora 11.00 – teatru, muzică şi dans, interpretate de: Grupul de dans Doremi, Ansamblul Artistic Andantino,  Mondodance, Trupele de teatru pentru copii Spiriduşii Poveştilor, Muşchetarii, Rainbow Party şi Zurli.

 Serile, de la 18.30, pe scenă vor urca apreciaţi solişti şi trupe ale momentului, precum: Taxi, Maria Radu, Vunk, Brad Vee Johnson şi Raise Choir, alături de Paula Seling şi Andrei Tudor Band, Monica Anghel, Provincialii.

Sursa : PMB

4 thoughts on “Program de Sarbatori

  1. ce-mi place perioada asta 🙂
    daca as fi in bucuresti m-as duce la teatrul pt copii

    in liceu eram in AmiFran….ce-mi mai placea 🙂
    eh…..memories 🙂

  2. Recunosc ca mie, personal, imi e cam la fel perioada aceasta. Este foarte posibil sa imi scot nepoata la o plimbare cu trasura:) Am scris informatiile in primul rand pentru cine e interesat.

  3. mie imi place, sunt copil prost :)) imi plac beculetele, si agitatia, si sa cumpar multe multe multe lucruri….sa decorez, sa fac cadouri, multe cadouri…..:)

  4. Mie mi s-a luat de beculit si beculete in ultimele doua saptamani:))basca, sunt pentru protectia mediului si pastrez energia electrica pentru loganul electric din anul 20xx:))

Comments are closed.

Previous post Reparatie in stil feminin
Next post Mâţa din cămara