sala concerte arcub

Pop, rock si folclor

Cum imi plac concertele sustinute sub umbrela Arcub, iar concertul e interesant, va invit la concert pe 24 mai.

Mai jos aveti detaliile pe care le-am extras din comunicatul Arcub.

Două duete ale jazzului românesc și internațional vin la ARCUB cu ultimele lor proiecte muzicale într-un nou concert al stagiunii Artist in ResidenceCătălin Milea/Dan Mitrofan și Lucian Ban/Abraham Burton cântă joi, 24 maiora 20:00 în dublul concert Double Duets de pe scena centrului cultural din strada Lipscani 84-90.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

sala concerte arcub

Chitaristul Dan Mitrofan și saxofonistul Cătălin Milea deschid seara de jazz la ora 20.00, cu un concert care experimentează cu teme pop, muzica alternativă și momente de muzică improvizată inspirate din ultimul lor material discografic, Evocative. Cei doi muzicieni ai jazzului modern cântă împreună din 2014 în formula Magnets Duo. În albumul Evocative, apărut pe piață în martie 2017, Cătălin Milea și Dan Mitrofan transpun în muzică anumite momente din viața celor doi.

În a doua parte a serii, pianistul newyorkez de origine română Lucian Ban aduce la București, în premieră absolută, ultimul său proiect, duetul Blacksalt ce prezintă pe „unul dintre cei mai mari saxofoniști tenori ai timpului nostru” (Todd Barkan, curator Lincoln Center NYC) – saxofonistul american Abraham Burton.

goldensite.ro

Biletele pot fi achiziţionate online de pe http://arcub.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).

Comunicat –> Arcub

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − six =

Catedrala Domul si turnul din Pisa Previous post Citybreak Roma, Pisa, Florența Pisa – Ziua 1
arta urbana la arcu, grafiti, pixabay Next post Ce punem in rama- despre arta urbana