Mi-au facut ziua

Ma uitam dimineata asta la Razvan si Dani, care erau la Varlaam, la acel concurs de offroad. Pentru show au adus niste damoazele de la nu stiu ce trupa sa cante. Tipele aveau bulanele dezvelite si traversau gloata mocirloasa, mai, mai sa pice in nas. Bineinteles, papainaoagele pe post de pantofi nu se mai vedeau de noroi,  iar ele erau atat de preocupate sa nu-si rupa gatul, incat au uitat sa mai faca  playback. Participantii, niste mega tipi, se distreau si minunau de tot spectacolul asta ridicol.

A doua faza a fost acel Q7 inamolit pe platforma unde baietii- participantii la concurs (pe masini, moto sau atv) se distrau pur si simplu. Saracul SUV si soferul lui se chinuiau inainte si inapoi si degeaba! In loc sa iasa, se tot adancea in noroi. Repet, asta nu era in padure, ci pe platforma unde participantii campau.

Oricum foanfele cu sanii pe afara, fuste pana in fund si tocuri inalte trebuiau sa ramana pe Dorobanti. Oricum, nu stiu cat de mult se distreaza baietii astia cu asemenea „entertainment” in jur. Ei sunt facuti pentru padure, sunt oameni discreti care concureaza pentru ei insisi, pentru distractie si din placere, nu pentru reflectoare.  Daca vroiau sa fie vazuti participau la concursul „care parcheaza mai aproape de cafenea” pe Dorobanti.

Tot respectul pentru participanti!

Previous post Boii, ministrul si bunul simt
Next post Din lumea necuvantatoarelor