Ma voi Sfinxi din nou

Nu am de gand sa ma calugaresc, desi consider ca tinuta monahala feminina are pe vino incoace, chiar daca doctrina e de dute incolo . (poate calugaritele care imbraca acele haine sunt 2 in 1. Doamne iarta-ma!). Sfinxitul e la Sfinx, la polale acelui  Sfinx care a dat binete si binecuvantare prietenilor mei atunci cand si-au jurat credinta si iubire pe viata, iar ca permanent „reminder” al juramantului ei si-au pus verighetele pe deget la poalele Sfinxului . Este evident ca nu stim ce e aia pronie cereasca, dar pentru cine a fost acolo,la Sfinx, senzatia de a te afla intre nori, mai aproape de cer,  langa o creatura din piatra, cladita de natura, te face sa crezi ca esti binecuvantat. Asa ca pentru mine, diferenta intre sfinxi si sfinti e doar de o litera, sentimentul pe care trebuie sa il dea fiecare dintre cei doi termeni trebuie sa fie similar.

Cam emotionala descrierea mea, dar nu are cum sa fie altfel.

A trecut un an de atunci, de cand ei s-au casatorit, de cand am tras o dusca de vin bun in cinstea mirilor, acolo sus in creierii muntilor, la Ginuta si la Ginel.  A trecut un an, mai lung decat altii, desi m-am uitat in calendar si a avut acelasi numar de zile, sapatamani si luni. Voi cinsti acest an lung si voi lasa sa vina unul nou, care sa treaca vijelios prin viata mea.

Am scris doua fraze ca sa nu spun nimic. Vom merge  din nou la Padina, vom urca in varf de munte cu drag, din nou, ne vom catara pe stanci,  se vor ambala motoare si  se va striga „endureala”, ne vom betivani la intoarcere, vom hahai si cine stie ce vom mai face. Darrrrr: orice am face acolo sus, ne vom veseli si vom avea un timp de neuitat.(in conditiile in care nu vom avea o vreme memorabil de proasta! Bine si in aceste conditii se gaseste cate ceva de facut!)

Pentru cine nu stie sau nu isi aminteste,luati de va uitati la o nunta beton, intr-un loc ireal de frumos, dar care, spre binele nostru al pamantenilor, exista in Bucegi .

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=M2vHb-Mv3xA]

Voi merge, ma voi sfinxi si imi voi incarca bateriile. La multi ani si la mai mare!

2 thoughts on “Ma voi Sfinxi din nou

  1. wow, a trecut deja un an??? Imi amintesc ca „am participat” si eu, prin tine, la evenimentul asta…. Nu-mi vine sa cred ca e deja un an de atunci…. La multi ani si de la mine:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + fifteen =

Previous post Ajuta-l pe Nae Pop!
Rezervatia naturala Comana Next post Rezervatia naturala Comana