Impacare

Imi repet ca nu mai scriu despre politica.Chiar incerc si voi putea daca voi vedea ca noi, cei care platim salariile politicienilor ajunsi in functie, suntem respectati si oamenii „de sus” isi dau silinta pentru noi. Chiar vreau sa imi schimb parerea si despre Elena Udrea, poate ma insel asupra ei, poate nu vrea sa isi promoveze imaginea pe banii ministerul turismului in timp ce o tara miraculos de frumoasa ramane ca o zana incuiata in odaie. Vreau sa ii citesc lucrarile publicate ca sa trec peste imaginea ei de blonda care si-a facut trecerea de la drept la minster fluturandu-si coama si nu numai. Stie cineva unde sunt publicate lucrarile, la ce editura?

PS: In timp ce cautam la ce editura si in ce an au aparut lucrarile doamnei ministru i-am gasit profilul pe Hi 5:))
Ma lesi!!!:))) Nu am stiut ca are profil, dar am nimerit-o! 😀 Nu mai caut editura ! =)

http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2373486321&ownerId=308201894&albumId=225974650 , http://images.hi5.com/images/1x1_trans.gif

PS 2 : ma dau batuta, ma impac cu toata lumea. Atata vreme cat eu caut lucrarile scrise de cineva sa imi demonstrez ca am fost nedreapta si eu ii gasesc coafura si chilotii, ce drac pot sa mai fac? Ma dau batuta!M-am impacat cu mine insami!

PS 3: Am gasit informatii despre una dintre lucrari, am fost nedreapta pana la urma. E drept am gasit editura si anul aparitie mai greu pentru ” Consideratii privind geopolitica spatiului Marea Neagra-Caucaz” (Ed. Univ. Nationale de Aparare „Carol I”, 2006, Elena Udrea co -autor) decat contul de Hi 5.

One thought on “Impacare

Comments are closed.

Previous post O zi sa fii fost Xena!
Next post La buza Ardealului – in drum spre Sighisoara