femeia dincolo de citate

Femeia dincolo de citate – femei faine pe care le cunosc

Femeia, dincolo de citate

 

Se apropie 8 Martie și m-am gândit cum văd eu femeia, dincolo de citate și stereotipuri. Pentru mine femeia este mama care chiar și la o vârstă înaintată răstoarnă munții pentru cei dragi.

Femeia este prietena cea mai bună care mă ascultă și îmi este alături când îmi este bine sau greu.

Femeia este colaboratoarea care lucrează într-o lumea bărbaților.

Este prietena care mi-a dat având când nu am avut încredere în minte.

Femeia este pasiunea creatoare.

 

Din acest motiv am invitat doamne dragi mie să răspundă unui șir de întrebări. Nu vreau să scriu ode femeii, mi-ar plăcea să cunoașteți femeia citind printre rânduri. Voi posta interviurile în această lună a femeii.

 

De ce această serie de interviuri Femeia, dincolo de citate?

 

Pentru că am în jur femei minunate, care fac lucruri minunate cu simplitate și dăruire. Am avut săptămâna un gând: prin ce sunt femeile diferite de bărbați când fac lucruri? Oamenii de știință ar spune că sunt diferite prin modul în care creierul lor funcționează. Eu aș rezuma aceasta că femeile sunt diferite fiindcă fac lucrurile cu un alt fel de pasiune.

 

Nu sunt sexistă, nici pe departe! Consider că bărbați și femei sunt în această lume să se completeze, nu să se concureze. Doar vreau să subliniez luna aceasta că femeia crează din dragoste.

 

De ce dincolo femeia dincolo de citate?

 

Inițial am vrut să se numească Femeia dincolo de stereotip.  Dar în lumea Google m-am trezit scriind în browser “femeia”. Google mi-a raspuns cu citate despre femei. Femeia este complexă, o mulțime de autori și personalități au definit femeia în opera lor. Dar există o definiție a femeii?

 

Până la urmă femeile sunt oameni, cu bune și rele. Dar, părerea mea este că femeile au un alt spirit creator, alt motor care le împinge să facă lucruri faine.
 

Acum am invitat doar doamne pe care le cunosc, dragi mie. Femei care sub o formă sau alta au pus amprenta asupra mea, care au plantat o emoție, cunoștințe sau, sub o formă sau alta schimbă lucrurile prin ce fac sau cum fac.

 

Articolele le veți putea citi aici 

Nota!

Toate interviurile au incluse întrebări despre domeniul de activitate al invitatelor mele. Aceste articole nu sunt advertoriale. Acestea sunt doamne pe care le-am întâlnit pe cărarea vieții. Nu pot disocia activitatea lor de ce sunt. 

 

Multumesc Pixay pentru imaginea reprezentativa

inscriere superblog 2018 Previous post Superblog 2018
Vali Irina Ciobanu pictand ... femei Next post Vali Irina Ciobanu – femeile sunt frumoase