parchet pentru incalzire in pardoseala ALma

De ce sa alegi parchetul stratificat pentru incalzire in pardoseala?

Incalzirea in pardoseala reprezinta o modalitate eficienta prin care poti sa iti asiguri un plus de confort in casa, pastrand notele durabilitatii si ale elegantei in materie de amenajari interioare. Cel mai des intalnit sistem de gen folosit in Romania este cel cu agent termic, iar parchetul stratificat dublu si triplustratificat raspunde din plin pe toate palierele: un aspect senzational, durabilitate si confort termic.

parchet stratificat Alma parchet

Incalzirea in pardoseala este o solutie pentru locuinte, birouri si cladiri cu destinatie HORECA. Versatilitate in proiecte, eficienta costurilor si durabilitatea parchetului pentru incalzire in pardoseala propus (lemn stratificat) transforma produsele Alma Parchet intr-o pardoseala pe termen lung, un prieten care implica costuri mici peste ani. 

 Economia si confortul adus sunt elemente esentiale pentru a opta pentru incalzire in pardoseala. Specialistii Alma Parchet recomanda parchetul stratificat deoarece, in comparatie cu alte tipuri de pardoseli se comporta cel mai bine la caldura si nu numai. 

Motive pentru care parchetul stratificat este o alegere  optima pentru incalzire in pardoseala

 Exista un mit cum sistemul de incalzire in pardoseala este incompatibil cu lemnul, dar adevarul este la polul opus. Cele doua sunt compatibile insa, trebuie sa alegi un tip de pardoseala potrivit asa cum este parchetul stratificat. 

Parchetul stratificat are un transfer termic bun, fiind in acelasi timp un lemn cald. Nu isi va modifica forma in contact cu caldura si partea cea mai buna este aceea ca vei putea sa alegi orice tip de nuanta astfel incat design-ul interior sa fie completat in mod armonios. Parchetul stratificat poate fi din lemn exotic si autohton, care de asemenea, reprezinta o alegere potrivita pentru instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala. 

Parchet pentru incalzire in pardoseala

Insa, trebuie sa acorzi atentie la grosimea parchetului stratificat. Trebuie sa aiba o grosime potrivita pentru a eficientiza transferul termic. Daca nu esti sigur ce tip de grosime ar trebui sa aiba parchetul stratificat atunci consulta un profesionist si acesta iti va oferi toate detaliile despre grosimea ideala a parchetului stratificat. 

Parchetul dublu stratificat si cel triplustratificat reprezinta alegerea optima pentru sistemele de incalzire in pardoseala.  Sunt solutie eco friendly iar suprafata nu se va modifica si nu va arata inestetic dupa un anumit timp de utilizare a sistemului de incalzire in pardoseala. 

Alte recomandari utile pentru a beneficia de cel mai bun parchet pentru incalzire in pardoseala

Dupa cum spuneam si mai devreme, este foarte important sa tii cont de nivelul de rezistenta termica a lemnului si gradul de stratificare. Montarea placilor de parchet se face dupa instalarea sistemului de incalzire in pardoseala si a fost pusa in functiune pentru a testa daca totul a fost realizat corespunzator. 

Sapa trebuie sa fie si aceasta foarte stabila, astfel incat sa nu prezinte modificari la atingere. Trebuie sa te asiguri ca este curatata corespunzator si sa nu existe urme de adeziv. 

Pentru montarea parchetului stratificat, dar si a sistemului de incalzire in pardoseala este recomandat sa apelezi la specialisti care te vor putea ajuta sa obtii rezultatele cele mai bune pe termen lung. Parchetul din lemn este cea mai buna alegere deoarece completeaza cel mai bine orice stil de design interior. In plus, alegand un parchet stratificat cu grosimea potrivita, sistemul de incalzire in pardoseala iti va oferi confortul necesar. 

inhalosedarea-Cris Smile Previous post Inhalosedare – stomatologie fara dureri
Macheta_SuperBlog2020Sept_215x2805mm_300DPI_CMYK-copy Next post SuperBlog ține creativitatea aprinsă în cea de-a 21-a ediție a competiției