Cum sa invitati oaspetii la nunta dvs.?

Toata lumea trebuie sa trimita invitatii la nunta, chiar daca aceasta persoana a fost invitata anterior verbal. În mod traditional, o invitatie de nunta trebuie trimisa capului familiei. În cele mai multe cazuri, tinerii însisi inmaneaza invitatiile, dar în unele cazuri o pot face si parintii.

Daca ati invitat oaspeti atit la oficiul de inregistrare a casatoriei, cit si la banchet, ar trebui sa trimiteti invitatii nunta separate sau sa faceti o insertie în invitatia principala, indicind ora si locul banchetului. Daca nu aveti timp sau dorinta de a va juca cu invitatiile, puteti pur si simplu sa sunati toti invitatii, sa-i anuntati despre evenimentul ce urmeaza a avea loc si sa-i invitati la nunta. Desigur, acesta este cel mai simplu mod, dar este ineficient. Exista o mare probabilitate ca unul dintre invitati sa confunde data sau locul. Prin urmare, cel mai corect este sa anuntati oaspetii în scris pe o frumoasa invitatie.

Deci de unde faceti rost de invitatii? Exista mai multe optiuni pentru a rezolva aceasta problema:

– Daca sunteti o persoana creativa, aveti un dar pentru desen si timp liber, atunci puteti face singur invitatiile de nunta. În acest caz, ele nu sunt doar unice, ci si originale.

– Cel mai simplu mod insa este sa cumparati invitatii de nunta. Astazi exista o selectie uriasa de astfel de invitatii. Ele pot fi gasite în magazinele si chioscurile tipografice. Este nevoie de foarte putin timp pentru a cumpara invitatii, in plus acestea nu sunt scumpe. Dar, desigur, exista si dezavantaje. Astfel de invitatii au un design standard, textul invitatiei este completat, de regula, manual (numele, locul si ora ceremoniei).

– Puteti dezvolta un design individual de invitatii si le puteti imprima într-o tipografie. Un astfel de serviciu nu este ieftin, dar astfel de invitatii se vor dovedi a fi unice si non-standard. Aceste invitatii vor fi realizate profesionist, invitatii dumneavoastra vor fi incantati sa primeasca o astfel de invitatie de nunta luxoasa.

– Puteti contacta o companie specializata în vinzarea de invtatii de nunta. Recent, astfel de firme au prezentat optiuni excelente pentru invitatiile unor marci binecunoscute. Cu un cost relativ scazut, acestea sunt realizate profesional în fabrica, au o selectie imensa de tot felul de modele si finisaje. Printre acestea, cu siguranta veti gasi invitatia care vi se potriveste.

În final, as dori sa adaug – parintii mirelui sau ai miresei, divortati si recasatoriti. De regula, parintii platesc si organizeaza nunta, ei trebuie sa ia parte la eveniment. În acest caz, noul sot sau sotie nu este invitat, prezenta lor la nunta poate provoca emotii neplacute între fostii soti, iar sarbatoarea va fi umbrita.

dormitor Previous post Culorile din dormitor și efectele lor asupra organismului
Next post <strong>Implanturile dentare și tehnologiile moderne de planificare și executare a acestora</strong><strong></strong>