Cu dricul la cozmetizat

Sambata, inainte de marele concert, am fost la spalatorie.  Vine o masina neagra. Ma uit o data, ma uit a doua oara, ma frec la ochi, dar da… era un dric. lung cat o zi de post, cu volan pe dreapta, vechi precum decedatii… era un dric. Intra cu greu in spatiul din fata spalatoriei.

Dricul din spalatorie
Dricul din spalatorie

Mi-a fost clar, chiar venise cu el la cosmetizat. Da sa intre cu el in spalatorie, nu prea merge. fata spate, stanga, dreapta „atat”, na ca intra intr-un final.  Il spala in exterior si urmaream cu interes momentul deratizarii interiorului. Mi s-a satisfacut curiozitate din plin, fiindca baietii au parcat dricul chiar in stanga mea. Asa le-am auzit si conversatia. Unul ii spunea celuilalt sa frece bine, apoi, tot el completeaza cum , prima oara cand soferul dricului a venit la el, a platit spaga de 10 lei unui coleg sa ii aspire interiorul.Asteptam  curioasa cum o sa frece crucile si alte cele… Ei bine, desi oamenii de pe acolo isi faceau treba cu trebuie, cand a venit vremea sa lustruiasca suportul pentru cosciug, doar au sters praful si basta! iar eu cu ochii pironiti la lemnul din spate, ma tot asteptam sa iasa ceva de acolo… ce? nu stiu nici eu.

La final ma intrebam ce tarif ii aplica:  pentru autoturism,  jeep sau duba? Fiindca dricul nu se afla in „planul tarifar” al spalatoriei. 🙂

2 thoughts on “Cu dricul la cozmetizat

Comments are closed.

Previous post Mare artist, mare om, mare caracter
Next post Bun de pus la cos