colectie-bijuterii-din-agint-Be-Special-cu-z-irconii

Colecția de toamna de bijuterii din argint BeSpecial

Toamna aceasta ești tot ce îți dorești să fii prin colecția de bijuterii Be SpecialNu sunt o  activista feminista,  dar chiar cred că femeia poate fi orice dorește să fie.  In primul rând este iubire, femeia este mama. Apoi femeia se regăsește în orice element al naturii  către care te întorci întotdeauna cu drag. Femeia spirituală, este credința, este o infinitate de posibilități și emoții, ca orice ființă de pe Pământ. Femeie elegantă e femeia actuală. Până la urmă  femeia este orice și dorește ea să fie. Acesta este motivul pentru care am ales să scriu despre colecția de bijuterii din argint Be Special .

Această idee reprezintă doar o parte a ceea ce putem fi,  iar BeSpecial.ro a creat o colecție proprie,   prin care ne îndeamnă să fim ceea ce vrem să fim #BeSpecial.  Această colecție este formată din mai multe mini-game, care ne îndeamnă să fim  ceea ce ne dorim să fim. este o colecție de bijuterii din argint, ornamentate strălucitor cu zirconii  transparente și colorate, readucând strălucirea verii: Be in Love, Be Spiritual si Infinite You,  Be Nature și la urmă, dar nu în ultimul rând Be Elegant.

colectie-bijuterii-din-agint-Be-Special-cu-z-irconii

Bijuterii din argint Be in Love

Iubirea ne ține aproape. Iubirea ne face creativi. Iubirea mea da aripi. Iubirea crește iarba,  iubirea înflorește suflete, iubirea strălucește. Iubirea e … totul! Atunci, ce simbol putea fi mai potrivit pentru iubire decât o inimă strălucitoare?  Astfel, colecția de bijuterii din argint Be in Love este formată din inimioare și mesaje de dragoste,  incastrate in metalul semiprețios,  placat cu rodiu.

Cercei argint 925 rodiat cu inimioare si zirconii multicolore - Be in Love_ETU0021_1-9771-732459

Mini colecțiile de bijuterii Be Spiritual  și Infinite You

Pentru că BeSpecial.ro a înțeles că tu vrei să fii mai aproape de tine,  de profunzimea ta,  de sufletul tău a creat mini colecția de bijuterii din argint Be Spiritual  și Infinite You. Aceasta este o reprezentare a credințelor tale manifestată prin alegerea unor  bijuterii cu putere de talisman,  să fie aproape zi de zi.

Bijuteriile sunt moderne,  fin slefuite în argint 925,  în schimb mesajul rămâne  profund și mereu actual:  #BeSpiritual

Cercei argint 925 rodiat cu simbolul infinit si zirconii albe - Infinite You_ETU0025-9775-594219

Colecția de bijuterii din argint Be Nature

Este o colecție delicată, pe sufletul meu,  care reunește elemente ale naturii,  dar în această colecție natura este transpusă in mici bijuterii din argint. Flori frunze fluturi, animale,  toate acestea și multe altele au forma unor mici piese din argint și zirconii, pe care voi să le purtați cu drag zi de zi (sau eu!).  Este o colecție colorată și plină de vitalitate, așa cum este natura însăși. Mesajul? #BeNature

Set argint 925 rodiat cu fluturi si zirconii albe - Be Nature_STU0002-9803-979422

Femeia reprezintă eleganță:  colecția de bijuterii din argint Be Elegant

Femeia reprezintă eleganta prin ea însăși, iar bijuteriile sunt cele care întotdeauna ajută o femeie să își pună în valoare orice tinuta.  Colecția #BeElegant cuprinde bijuterii din argint 925 elegante și colorate pentru femei actuale și active.

Colier argint 925 rodiat cu valuri si zirconii multicolore - Be Nature_CTU0023-9735-941905

Este o colecție de bijuterii pentru femeia moderna,  mereu în schimbare.  Coloristica pietrelor de zirconii se îmbină  în mod inedit pentru ca noi, femeile, să avem întotdeauna o opțiune de stil și culoare.

Be Special, be what you wanna Be!

retete de toamna usor de preparat Previous post Retete de toamna gustoase si usor de preparat
living-room-2732939_1280 Next post 5 idei pentru amenajarea reușită a livingului