Ce sa purtam la serviciu

Există modă și tendințe și pentru uniformele medicale sau din cabinetele cosmetice. Noi știm despre ce este vorba și vă ținem la curent..

Ce se poartă acum în lume în materie de uniforme pentru cadrele medicale?

Ne documentăm și informăm permanent, pentru că vrem să ținem pasul cu vremurile.  Am fost la expoziția IDS din Germania, și la California Dental Expo, de la Los Angeles. Acolo am văzut ultimele tendințe în uniforme medicale.

Pornind de la aceste informații ne-am făcut propria părere. În SUA se poarta stretch, noi îl lucram de 10 ani. Avem pantalonii gen leggings. Moderni și confortabili, sunt un pic mai scurți și extrem de conici pe picior. Îi poartă și doamnele și domnii, mai ales cei împătimiți de moda italiană. În SUA se poartă mult polyesterul, care își conservă culoarea și nu trebuie călcat după spălare. Totuși, Femina Medical preferă materialele organice. Go bio!

Suntem destul de apropiați de stilul italienilor, care dau tonul în orice ține de design. Femina Medical  face ca uniformele să  fie elegante, confortabile, trendy și …să semene cu hainele de stradă. Personalul sanitar va avea mereu o nostalgie  că nu are timp suficient să poarte rochițele și jeansii din vitrinele magazinelor. Cadrele medicale stau îmbrăcate în uniforme 8 ore, 10 ore sau 24 ore când sunt de gardă. Prin hainele noastre mai diminuăm această nostalgie.

Se poartă mai mult pantaloni?

În cazul stomatologilor da, dar pentru unele femei tot fusta e mai comodă și mai șic. Totuși, într-adevăr se cam tinde către pantaloni.

Și în privința culorilor?

Albul se reinventează. Eu iubesc albul și cam revine la putere. Albul vine bine pe orice model. Sunt doamne care cumpără jachete deschise în față ca să nu își strice părul și să nu se murdărească de fond de ten, unele vor bluzele clasice, în V, care se îmbracă pe cap și vin bine pe orice siluetă. Noi avem multe variante, de exemplu la jachetele deschise în față sunt patru-cinci variante.

Te așteptăm pe https://feminamedical.ro/ sau în magazinul nostru fizic de pe 📍 Lascăr Catargiu nr. 16, ap. 6. Poti comanda si telefonic la numarul – 0722202222

Previous post Jante din aliaj sau jante din tablă – Care sunt mai bune iarna?
Next post <strong>Îngrijirea livezii – cum înfrumusețează livada</strong>