cartea despre acceptare.

Cartea despre acceptare

Am publicat prima carte. Este cartea despre acceptare, despre asumare, după cum este o carte onestă. Este o carte care a început pe blog. Pe un blog mai vechi, dar a crescut în mare parte aici.

Sunt povești și gânduri strânse de-a lungul anilor.  Sunt povești vii, cu oameni reali. Sunt acei oameni și acele întâmplări care au contribuit să accept că sunt bună așa cum sunt. Că nimeni nu e perfect. Că măștile (și vorbesc despre acelea grele pe interior) dor. Că dragostea doar este. Că modelele noastre sunt chiar alături, doar să deschidem ochii.  Că suntem oamenilor pe care îi cunoaștem. Să fim bucuroși că suntem.

Fiecare poveste are o formă de pildă. Uneori subtilă, alte ori exprimată direct, din topor aproape. Complexă, așa cum sunt, de fapt.

Nu e un manual cu bife, nu e o rețetă de viață. Este fix ce spun. Cartea despre acceptare.

E doar ebook acum. Aceasta să simplific lucrurile. Să treacă nebunia și poate ne vom cunoaște la o lansare. Iar dacă veți citi, mă veți cunoaște. Pe mine și, poate, o altă bucată din voi.

Mă găsiți între rânduri. Altfel.

Pe curând!

Corina Ștefan

Dacă chiar vreți să vedeți cine sunt, mă regăsiți aici, pe bog. Nu am putut să mă descriu, așadar am cerut prietenilor să o facă. Unii dintre ei îi veți întâlni  între povești .

Previous post Daniela Irimia- ”Femeia este un arhitect al societatii”
ce sa fac in prahova- salina slanic _ i explore Next post Ce sa faci in judetul Prahova?