bijuterii argint

De ce cumpar bijuterii din argint de Black Friday

De ce să profiți de Black Friday la bijuterii din argint? Să poți face cadouri!


 

Sunt una dintre acele femei care de obicei apelează la bijuterii de bază din argint (cercei și lănțisor), uneori o brățară simplă. Doar la ocazii speciale ce mai accesorizez suplimentar ținuta cu un colier deosebit și niciodată nu port inele (pentru cine mă cunoaște e ușor de înțeles de ce :D).  Am încercat să port aur, dar bijuteriile din argint rămân Top of the Pops pentru mine.

Bijuterii din argint Israel - lucrate manual

De Black Friday am căutat să cumpăr o parte dintre cadourile de Crăciun, date fiind prețurile speciale. Cum e greu să cumpă gadgeturi pentru prietene (din motive de cost și greu de ales), anul aceasta m-am orientat spre cărți și bijuterii din argint.

Bijuterii din argint personalizate

Ce voi cumpăra? Cercei din argint simpli și rafinați pentru prietena mea care se îmbracă întotdeauna business, un inel lucrat manual în argint 925 pentru eleganta găștii, un lanț cu pandativ personalizat cu numele copilului pentru tatăl responsabil din grup, o brățară din argint personalizată cu mesajul “You are special” pentru prietena care mi-a fost întotdeauna aproape, la bine, dar mai ales la greu.

 

Să îmi fie mai ușor să aleg cadoul, am dat share la site și am început să îmi chestionez prietenele care bijuterie îi face cu ochiul. Așa îmi verific și opțiunile, eventual le cumpăr exact ce și-au dorit.

 

Inclusiv pentru colaboratori mă gândesc să inscripționez pandative din argint cu numele firmei, aceasta fiindcă am găsit magazinul online BeSpecial.ro care are peste 5000 de produse în ofertă și pentru că una dintre colaboratoare îmi arăta o pereche de cercei cu sticlă de Murano, pe care i-a găsit aici la reducere de Black Friday.

Bijuterii murano

În ce constă promoția de Black Friday la bijuterii?

 

Dacă vreți să profitați de Black Friday la biijuterii pe BeSpecial.ro, uitați în ce constă promoția:

 

  • 15% la toate bijuteriile din magazin online sau offline când folosești codul BF2017.  Au un magazin și în Piața Romană. Personal mă voi duce în showroom la cumpărături, pot vedea proba, cumpăra direct

  • Reducerile se aplică și la promoțiile existente, așadar poți cumpăra produse reduse cu până la 75%

  • Au livrare gratuită la ridicarea coletului din showroom sau la comezi de peste 200 lei. Oricum au opțiuni de transport undeva la 8 lei pentru comenzile online.

 

Ce altceva m-a atras la acest magazin online de bijuterii?

 

Noua colecție e beton! Bijuteriile produse manual în Israel au un farmec aparte prin aspectul mai puțin finisat, prin colețiile de bijuterii florale, atât de feminine.

 

Pentru partea aceea de 70% bărbat ( o zic oamenii de știință britanici 😀 ) și motociclist din mine, îmi place colecția de brățări bărbătești în ambele variante: argint și piele.

 

persoana autentica Previous post Ce ne face autentici
Next post Brewtiful – La QuickMobile ai coffee to go și tehnologie