aplicatie-muzee-bucuresti-constanta-cluj-napoca

Aplicatii mobile te invita sa cunosti muzee si edificii de patrimoniu

Dezvoltarea aplicatiilor mobile joaca un rol deosebit de important in promovarea identitatii culturale romanesti, fiind una dintre cele mai rapide modalitati prin care utilizatorul se poate conecta instant si sa afle informatiile culturale dorite direct pe smartphone. 

aplicatie-muzee-bucuresti-constanta-cluj-napoca

Aplicatiile mobile dezvoltate de AICC (Asociatia de Identitate Culturala Contemporana) sunt  mai mult decat niste simple navigatoare pe harta, desi principala functie a acestora este acela de a ghida turistii spre muzeele unde doresc sa ajunga, oferind detalii de contact si geolocalizare.

 Aceste aplicatii culturale, dezvoltate cu ajutorul echipei Gemini Solutions, afiseaza informatii importante despre punctele turistice importante, asa cum sunt muzeele, precum orarul de functionare, pretul biletelor de acces, reguli de respectat in momentul in care se viziteaza locatiile respective, etc.. Fiecare edificiu are inclusiv o scurta descriere privind istoricul, asadar, cei care utilizeaza aplicatiile mobile pentru muzee vor putea sa afle mai multe despre locatiile vizitate. 

Muzeele si aplicatiile mobile, un ajutor pentru descoperirea identitatii culturale

Muzee precum Jewish Heritage sau Muzeul Cartii si Hartii sunt doua dintre atractiile turistice cu aplicatii dedicate. Muzeele sunt puncte culturale importante si promovarea acestora creeaza o constientizare asupra importantei pe care o joaca pentru identitatea culturala. 

Indiferent daca doresti sa pornesti intr-o incursiune in lumea evreiasca, sa ii descoperi farmecul sau doresti sa afli cat mai multe despre primele harti sau carti care vorbesc despre cum a luat nastere lumea, reprezinta puncte cheie in promovarea identitatii culturale nationale. 

Aplicatiile includ toate locatiile culturale importante, astfel incat sa poti descoperi lumea cu tot ceea ce are mai frumos de oferit. Explorarea istoriei si a culturii este importanta pentru a putea cunoaste trecutul si pentru a se formula propriile opinii. 

Aceste aplicatii pentru muzee sunt ideale pentru toti iubitorii de cultura si istorie, pentru toti cei care doresc sa calce pe urmele celor care au facut cele mai interesante descoperiri. Prin intermediul acestor aplicatii, vizitele la muzee vor fi mai interactive. Concret, aplicatiile ofera informatii despre muzeu si obiective, precum si detalii de geolocalizare si contact. 

Aplicatii despre atracții din Bucuresti care pot fi localizate interactiv si care ofera informatii suplimentare  

Atunci cand se va accesa pagina unui muzeu, aplicatia va raspunde principalelor nevoi ale utilizatorului. Se vor putea face rezervari online, se va putea cunoaste data la care are loc un eveniment in exclusivitate dar se va putea citi si informatiile despre fiecare locatie in parte. 

Cladirile din Jewish Heritage sau Muzeul Cartii si Hartii vor putea fi vizitate intr-un mod mult mai interactiv si, chiar daca nu faci parte dintr-un grup organizat, cu ghid vei putea sa te documentezi mult mai temeinic decat o puteai face anterior. 

Practic, muzeele vor fi mult mai adaptate la nevoile actuale, asadar, oricine va putea sa cunoasca cu exactitate informatiile despre fiecare exponat in parte, dar si sa se informeze despre orarul de functionare si multe altele, care sunt deosebit de importante mai ales in cazul in care doresti sa te informezi cat mai bine. 

Aplicatiile sunt aici:

https://apps.apple.com/ro/app/bucharest-museums/id1157448420

https://apps.apple.com/ro/app/muzeul-h%C4%83r%C5%A3ilor/id1303462709

https://apps.apple.com/ro/app/bucharest-jewish-heritage/id1225520491

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aicc.jewishheritage&hl=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geminisols.museums&hl=ro

cladire din craiova- daca nu stii ce sa faci in dolj Previous post Ai dor de duca?Uite ce sa faci in judetul Dolj
Ce sa faci inntr-un weekend in jud Gor - masa tacerii Brancusi Next post Weekend in Gorj? Iata ce poti face in doar trei zile si sa iti faci sejurul de neuitat