Ai o poveste de spus?

Creștem împreună împărtășind povestea!

Devino contributor!

Ai o poveste de spus?  Ai o afacere cu totul și cu totul deosebită sau valori de care ești legat și care ar putea crea modele?  Ți- ar plăcea să promovezi o destinație turistică românească minunată? Sau pur și simplu îți place să scrii?

Ai  vrea ca textele sau ideile tale să fie publicate?  Iți sunt alături, dar în același timp mi-ar plăcea să arătăm respect  tuturor cititorilor, așa dar îmi plăcea să urmărim autenticitatea textului,  a ideilor și să nu facem reclamă explicită, chiar dacă tu vorbești despre afacerea ta.

 

Scrie mai degrabă ce ai învățat tu din afacerea ta, ce ar putea învăța alții  din experiența ta.

Să le arăți cum să sau cum să nu procedeze în domeniul în care ești specialist. Să ne spui ce este  unic, prin ce este valoroasă oamenilor, când și cum ți-a venit ideea, care a fost calea antreprenorială, ce a mers, ce nu funcționat. Dacă vrei să se alăture ție, convinge cititorii cu o poveste! 

Scrie-mi la corina.stefan @ iexplore.ro!

Corina

Scriindu-mi ești de acord cu utilizarea datelor tale (email, nume) pentru a putea pastra corespondenta si, ulterior, pentru a-i face un cont in care iti publici articolul. Politica de confidențialitate o găsești aici.

conceptul de psihologie - o abordare prietenoasa Previous post Conceptul de psihologie
Bucharest Jazz festival 2018 - sursa foto pixabay Next post Incepe Bucharest Jazz Festival 2018