echilibrul bani timp

Află cum te poate ajuta cel mai bun birou de avocatură!

Ai nevoie de un birou de avocatură care să îți sară în ajutor indiferent de problema pe care o ai? Citește în continuare pentru a afla totul despre firma noastră de avocatură: Buju Stanciu și Asociații și despre serviciile pe care noi le oferim. Îți promitem că nu te vom dezamăgi.

Dacă ești în căutarea unui avocat penal, atunci te afli în locul potrivit, deoarece firma noastră acoperă o gamă vastă de arii de expertiză. Noi îți putem oferi cele mai variate servicii, începând cu dreptul penal, al imigrației, dreptul fiscal si multe altele. Tot ce ai de făcut este să ne spui care este domeniul în care necesiți ajutor.

În continuare îți vom prezenta ariile de expertiza oferite de cabinetul nostru de avocatura. Ai nevoie de un avocat dreptul muncii și nu stii la cine sa apelezi? Citeste mai departe si afla cum te poate ajuta echipa noastra.

Descoperă cabinetul de avocatură din Bucuresti: Buju Stanciu și Asociații!

Nu este un sentiment tocmai plăcut să îți lași toate problemele și grijile în mâinile unor persoane în care nu știi dacă să ai sau nu încredere. Din acest motiv, Buju Stanciu și Asociații îți vor prezenta pe larg motivele pentru care noi suntem cei mai buni din acest domeniu.

Biroul nostru de avocatură a luat naștere din dorința de a sări în ajutorul câtor mai mulți oameni. Noi punem clientul pe primul loc, iar experiența noastră poate afirma acest lucru! Suntem persoane confidente și încercăm să oferim cele mai bune soluții la rezolvarea problemelor dumneavoastră.

Care sunt asociațiile cu care colaborăm și unde se află acestea? 

 1. Florența: Michele Luzzetti; 
 2. Zurich: Verona Dumitrescu-Mija; 
 3. Chișinău: Nagacevschi și Partenerii; 

De ce ar trebui să ne alegi pe noi?     

 • Noi suntem cei care îți vom asculta întotdeauna problemele.
 • Îți oferim cele mai bune rezolvări în cel mai scurt timp.
 • Toate problemele tale rămân confidențiale.
 • Ne punem clienții pe primul loc.
 • Suntem persoane responsabile.
 • Echipa noastră este formată din oameni serioși care pun accent pe munca lor.

Ariile noastre de expertiză și tot ce trebuie să știi despre ele!

Biroul nostru de avocatură este spacializat în mai multe arii de expertiză. Am reușit această performanță datorită dezvoltării noastre pe plan profesional. În continuare vă prezentăm domeniile în care echipa noastră de avocați strălucește la nivel de muncă și de experiență.

Ariile noastre de expertiză sunt:

Dreptul imigrațieiConsultanță privind dobândirea cetățeniei;Permise temporare de ședere;Permise pe termen lung de ședere;Reînnoirea și prelungirea permisului de ședere;
Proprietatea intelectualăLitigii, acorduri și tranzacții privind drepturile de proprietate intelectuală;Drepturi de autor;Protecția a drepturilor de autor;Publicitate și marketing;Combaterea pirateriei;
Achiziții publiceManagement;Consultanță juridică privind achizițiile publice;Încheierea și executarea contractelor de administrare delegate;Asistență în elaborarea documentelor;
Dreptul fiscalModificarea acordurilor comerciale;Faliment;Restructurare și insolvențăRevizuiri și litigii fiscale;Servicii de prețuri de transfer;

Cum te ajută un avocat în dreptul muncii?

Un avocat care este specializat în dreptul muncii îți poate oferi asistență juridică, servicii de consiliere și de reprezentare. Biroul nostru de avocatură oferă următoarele servicii în dreptul muncii:

 • Asistență când sunt necesare negocierea și renegocierea unor contracte de muncă.
 • Litigii de muncă în legătură cu încălcarea drepturilor salariale, a celor de concediu, de securitate, de sănătate și de protecție în muncă;
 • Asistență și consultanța în ceea ce privește încheierea, executarea sau încetarea contractelor colective sau individuale de muncă;
 • Activități ce privesc consilierele dintre angajați și angajatori;
 • Medierea divergențelor ce apar între angajați și angajatori;

Pentru mai multe informații despre serviciile pe care avocații noștri le oferă, te invităm să ne faci o vizită pe site.

Lasă-ne să te ajutăm cu problemele tale!

Multitudinea de clienți mulțumiți de serviciile noastre sunt, de fapt, amprenta noastră. Echipa biroului nostru de avocatură este formată din oameni pasionați de ceea ce fac și cu multă experiență acumulată în spate. Ceea ce vă putem spune este că această experiență nu este acumulată doar într-un singur domeniu.

Biroul de avocatură Buju Stanciu și Asociații este cea mai bună firmă de avocatură din București. Ce ne recomandă?

 • Confidențialitatea
 • Încrederea
 • Responsabilitatea
 • Experiența
 • Eficiența

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe informații despre serviciile noastre! Suntem siguri că nu vei rămâne dezamăgit/-ă!

Previous post Sisteme de irigare cu aspersoare și microaspersoare
Next post Cat de important este designul interior in cazul unui magazin