Tablete gratute pentru copiii etnici romani din sudul Basarabiei care studiaza in clase cu predare in limba romana

În cursul acestei săptămâni, Echipa Asociației Identitate Culturală Contemporană (AICC România), cu sprijinul sponsorilor, le-a oferit copiilor etnici români din sudul Basarabiei istorice (regiunea Odesa, Ucraina) tablete, manuale, materiale didactice și rechizite școlare, măști de protecție, transmite Centrul de Informare al României din Ismail, potrivit Agenției BucPress.Tabletele au fost oferite copiilor care studiază în clase cu predare în limba maternă, ai căror părinți se află în imposibilitatea de a le pune la dispoziție echipamente digitale pentru platforme de învățare online.

În cadrul întâlnirii online, în semn de recunoştinţă, copiii au recitat poezii în limba română, iar dl prof. univ. Gabi Radu i-a încurajat și i-a sfătuit pe copii să învețe cât mai bine pentru a ajunge în viată oameni valoroși și deștepți.

La fel, Asociația le va asigura și plata abonamentului la internet.

Pe această cale, ținem să mulțumim echipa Asociației Identitate Culturală Contemporană și sponsorii care, prin generozitate și bunăvoinţă, au făcut posibilă această acțiune și au adus zâmbete pe fața copiilor.

cursuri online in limba romana Previous post Avantajele cursurilor online in limba romana
impreunapentrueducatie Next post Proiect educativ pentru români de pretutindeni, impreunapentrueducatie.com