Sunt o diva, uat de fac!

De doua seri  ma distrez pe seama  “divelor” lui Mircea Badea ( beton!), asa ca nu mi-am putut infrana  o cautare pe “google”.

Diva e Madonna, diva e Pink. Diva e  orice tantutza de pe la noi care-si expune bulanele in public,  pe scena, isi pune fundul in masina-de obicei alba (si uriasa ca sa ii compenseze lipsurile!) si neaparat il expune la sectiunea de fitze de la Mamaia.

„Diva” se numeste un site cu sfaturi pentru aruncat banii in freza,  „Diva” sunt frizerii prin sudul, centrul, estul, vestul si nordul indepartat al Romaniei, site-uri pentru auto-moto…  Numai la Registrul Comertului sunt inregistrate peste 250 de „dive”, aproape toate terminate in se-rele.

Diva e firma de panificatie, diva e chioscul din colt de unde iti cumperi tigari, diva e agentia de imobiliare! Diva a devenit o aspiratie nationala!

Ca sa fie in „trend”, revistele pentru „femei” testeaza daca esti diva (gradul de “divitate”?!!!) sau  iti dau sfaturi cum sa fii una bucata diva.

1″Trebuie sa fii credibila si tocmai de aceea trebuie sa citesti reviste sau pe internet despre cateva dive cum ar fi Paris Hilton, sa le studiezi si sa copiezi anumite gesturi.” 

a se citi

trebuie sa fii incredibil de falsa. Faci pe mimul si mai bine nu deschizi gura.

2 „Mergi la magazinul de cosmetice si “cotizeaza” trei sferturi din salariul tau fara sa-ti para rau.Nu uita celebritatea costa.”


= aloci cat mai mult din salariu pe cosmetice, fiindca oricum nu trebuie sa mananci . Vei impusca trei iepuri  dintr-o lovitura:  trei sferturi din bani merg pe boiala, un sfert pe tzoale, 0 pe mancare, iar de restul stai in strada, fiindca te va goni asociatia de locatari pentru neplata intretinerii. Atunci cu siguranta o sa te faci remarcata!

3 „Mai fa rost de niste bani si mergi la cumparaturi de haine.Ia-ti haine cat mai ciudate si colorate astfel incat sa atragi privirea tuturor.”

= Fa si un credit.  te vei mentine in forma fugind de creditori. Cu siguranta vei fi remarcata cand te vor prinde recuperatorii fiindca  iti vor lua si hainele de pe tine! Astfel te vei putea prezenta in toata splendoarea !

4 „Mergi la un curs de dictie si renunta la expresiile “de cartier”. Foloseste cat mai multe cuvinte in engleza si atunci cand le rostesti da-ti ochii peste cap.Vorbeste si razi cat mai tare ca lumea sa intoarca privirea dupa tine.”

= Fii ridicola! Dai din buze, iti arati dintii, vociferezi, fara sa uiti sa dai ochii peste cap. Ai grija sa nu ramana asa, fiindca nu vei mai vedea daca ai impresionat indeajuns. Inlocuieste expresia clasica  „sunt o doamna, ce…. ” cu sunt o „Sunt o diva, uat de fac!!?”

  

Previous post Drumul amazoanele
Next post Street Hysteria