„Sexy buzoianca” in poza de Hi5!

Exista comentarii pe net care spun ca Udrea munceste, ca face treba…daca a se plimba pe banii nostri si a se fotografia cu iepurasii playboy, sufland in fluier  sau calarind inseamna a munci pentru binele turismului romanesc atunci inseamna ca m-am dilit eu! Cand enumeri posturile in care apare Elena ( inca o data: cheltuind banii nostri) te gandesti la o starleta, ci nu la o doamna serioasa care detine o  functie importanta in stat.

Cum vii tu ditamai ministrul in functie  imbracata in bretelute si te proptesti zambacioasa intre  iepurasii playboy?   Daca a omis sa isi puna urechiusele de iepurica, coada cere „Play Boy!”. Altfel nu se explica prezenta ministrului intre niste dudui aproape dezbracate. Mi-o imaginez pe Udrea in chilotei si un sutien sumar, din care se revarsa bogatia marii si inaltimea muntelui,  iar la spate ii creste o coada, nici de Cocos,  nici de iepure, ci o combinatie dubioasa pe care o flutura provocator. Ei bine, cu imaginea asta in minte, chiar nu as mai merge la mare!

(Foto: http://www.libertatea.ro/stire/udrea-s-a-pozat-cu-iepurasii-playboy-248765.html )udrea

Iepurasul Tup- Tup, unde-i vulpea s-o mananc? Poza pretabila HI 5

Doamna care munceste pe branci pentru imaginea Romaniei poate  s-a suparat  cand Viorel Hrebenciuc a numit-o Sexy Buzoianca. Sau poate i-a placut, ea stie.  Trebuia urecheata mai tare!

Cat despre urechi, s-ar putea sa fii disparut dupa ce le-a plecat de prea multe ori la ce  zice presa mondena. Oare cat ne-a costat pe noi, romanii, imaginea pe stil Hi5  a omniprezentei Udrea?!!

PS: Doamna Udrea a fost deranjata de declaratiile lui Viorel Hrebenciuc. „Lasati turismul in pace” a declarat ea. Poate ar face mai bine sa il lase ea. Acel turism pentru imagine personala  pe banii nostri.  In rest, numai de bine, se poate plimba oricat si fotografia oriunde si oricum!

Previous post A primit ce a cautat : huiduieli
Next post Placinta s-a branzit