Sa o ajutam pe Stefania!

 

O prietena mi-a vorbit despre o fetita nascuta cu malformatii congenitale care ar necesita unele operatii chirurgicale, nu neaparat costisitoare, dar pe care parintii nu si le pot permite. Din cate realizez copilul,Stefania,  nu ar putea trai o viata normala fara aceste interventii.

Mai jos este textul preluat de pe blog, unde se mai afla un numar de telefon suplimentar  http://diva7.wordpress.com/2009/09/15/sa-o-ajutam-pe-stefania/ :

„Din pacate postarea de mai jos este foarte reala si serioasa: O angajata din cadrul firmei noastre din Caransebes a nascut la inceputul acestei luni o fetita cu malformatii care necesita operatii urgente. Fetitei ii lipseste buza de sus si o parte din cerul gurii care se pot reface printr-o serie de operatii nu foarte costisitoare insa familia nu dispune de suma necesara. Acestia mai au nevoie de 1000 EURO pentru a putea face aceste operatii. Orice mic ajutor financiar poate fi de ajutor pentru aceasta familie aflata in acest moment de impas! Putem ajuta un copil sa duca o viata normala si fericita! Daca cineva doreste sa o ajute pe Stefania, poate sa ne contacteze: – 0723341418 – Danci Iuliana (mamica Stefaniei) ADRESA: RESITA, AL. GLADIOLELOR, BL.3,SC.1,AP.8”

Previous post Filminute- 5 filminute romanesti
Next post Patrimoniu? ce e ăla, un somnifer?