Punct si de la capat

PNL ul a facut propunerea: fiindca Teodor Melescanu  a facut treaba buna la justitie (oare cand?) va fi seful acestui minister.  Radu Stroe vine la ministerul apararii, s-a rezolvat problema.

Ma asteptam ca Traian Basescu sa se opuna lui Radu Stroe, dar manevra prin care nu il accepta pe Stroe drept ministru este surprinzatoare.  Sub pretextul apropierii Summitului NATO, presedintele nu accepta revocarea din functia de ministru al Apararii a lui Melescanu. Nu revoca ministrul, portofoliul apararii ramane ocupat. Este gol in schimb biroul sefului de la justitie. Situatia este exact ca in decembrie.

In cazul in care presedintele s-ar fi opus lui Stroe, din cine stie ce motive (sedintele CSAT, ca a stat stramb in scaun si nu e profesional etc), PNL ul putea, eventual (oare chiar putea?),  scoate un alt ministru al Apararii, iar Stroe putea fi doar o momeala pentru Basescu… Dar asa, peneleii sunt prinsi cu perdeaua trasa si ciorba descoperita. Care va fi urmatoarea miscare in toata aceasta ciondaneala de “uite jucaria, nu e jucaria”??!

Deocamdata suntem de unde am plecat. Niciunde. 

Previous post Evolutia omului modern
Next post Daca e pe bune, e grav