Pentru cine se scrie istoria?

in timp ce noi ne stoarcem portofelul pe fata si pe dos si ne doare la bracinari de la strans cureaua, pe membrii mirositoarei coalitii ii doare in acelasi loc : in pusca si cureaua lata!

Ne-au ametit atata cu  sedinte,  cu discutii despre buget, negocieri, balarii, iar in final le-au iesit ochii. Sau NE-au iesit ochii holbandu-ne la televizoare asteptand solutia salvatoare. Asta pentru cine mai crede in varza pe care ne-o mai bocaneste Emil, o pitroceste Basescu, iar noi o mancam. Fie ca vrem, fie ca nu, unde -i lege, nu-i tocmeala. Sau ordonanta, tot un drac e la ora actuala.

Ieri Romania a avut un mare succes pentru care fiecare dintre noi s-a bucurat. Marele merit ii revine lui Bogdan Aurescu si echipei lui, care chiar au muncit si nu au stat la talkstouri.  Am un singur regret :  peste ani, aceasta zi  va aparea in manualele de istorie si va fi legata de numele marelui marinar al tarii si al piticului Poc.

Nu se stie cine va culege laurii in timp, cert este ca banii ii va lua unul, din aceia care tot apare ca privilegiat,  care s-a asigurat cumparand pielea ursului din padure, fiindca gazarul Tariceanu a concesionat deja terenurile inainte de a fi ale noastre.

Va uram sa aveti ce ne dati! cum zicea ala, unul de al lor? …..!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T96UnNnW9Tk]

Lacauti Corina Previous post Incerc sa prind glas III – Aventura de iarna in padure
Next post Cine profita de criza?