Noul sef al ANRCTI vinde servicii telecom si chiloti

Astazi cam toate ziarele scriau despre schimbarea din functie a lui Dan Georgescu, fostul presedinte  ANRCTI (inca actual pana la aparitia anuntului in MO) si numirea, in locul lui a lui Nistoran Dorin Liviu. 

Nistoran,  deputat independent de Calarasi (desi  e nascut prin Gorj si are afacerile prin Bucuresti, terenurile prin Corbeanca, de unde pana unde Calarasi nu ma intrebati !), este un afacerist prosper , daca ar fi sa ne luam dupa declaratia de avere. Masini de pica mucul, terenuri si case in Bucuresti si in Ilfov, cateva firme…

Numai ca  aproape toate aceste firme se afla, in mod evident si flagrant, in conflict de interese cu noua functie pe care afaceristul-politician o are. Spun „aproape toate” fiindca  mai are si o firma de imobiliare, iar in 2008  a mai infiintat  „Dreamgirl” care se ocupa cu comercializarea lenjeriei intime de lux.

Potrivit datelor afisate de Ministerul de Finante pe 2007, Digital Pro (care are ca obiect  activitati de consultanta pentru afaceri si management- potrivit tot MF ) are doar doi angajati, existand si alte firme mai prospere (atat ca profit si nr de angajati). Pe de alta parte, daca e sa ne luam dupa posturile aflate pe  desprefirme.com, dl. patron politician nu prea sta bine la capitolul relatia cu angajatii si nici nu se inghesuie sa le ofere cine stie ce conditii de munca. Sa fie doar vreun rebel care a scris pe net  ca sa se alfe in treaba? mmm, chiar si asa, omul ar fi trebuit verificat inainte de a se face propunerea. 

In locul lui Tariceanu m-as gandi de doua ori inainte de a-l investi  efectiv in functie. Iar Nistoran ar trebui sa isi vada incompatibilitatile si sa se retraga cu bun simt.

 

 

PS

Ia uitati stiri pe tehnopol.ro:

http://www.tehnopol.ro/EXCLUSIV-Liviu-Nistoran-este-noul-presedinte-al-ANRCTI*id_3969-dArt.html

 http://www.tehnopol.ro/Liviu-Nistoran-Conflictele-care-macina-piata-de-telecomunicatii-vor-fi-aplanate*id_3970-dArt.html

Pe de o parte o exclusivitate batatoare la ochi (din cate s-a scris technopol ii aprtine sefului ANRCTI), pe de alta parte primul conflict pe piata telecom e pozitia lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 10 =

Previous post Sympathique
Next post Internet gratuit in parc