Natalia Cebanu afis lighted essence

Lighted Essence – vernisaj Natalia Cebanu

Lighted Essence – un vernisaj Natalia Cebanu ce nu trebuie ratat

 

O expozitie care reuneste o serie de 4 instalatii, 4 picturi si 4 proiectii video ne introduce in universul interior al Nataliei Cebanu. Ilustratiile de basm ale picturilor ce reprezinta elementele primordiale din mitologia universala, pamant, aer, foc si apa reprezinta conceptul de baza al vernisajului. Instalatiile cu led-uri ne introduc intr-o viziune inocenta si contemporana iar proiectia video reprezinta elementele despre care vorbeam mai devreme intr-o perspectiva umana emotionala specifica lumii interioare.

Natalia Cebanu afis lighted essence

Un vernisaj atipic ce va fuziona cu simturile, dar si cu interiorul fiecaruia

 

Vernisajul ce va avea loc la Bucuresti in data de 13 decembrie la ora 19 si va prezenta lucrarile Nataliei Cebanu, ,,Lighted Essence”. Prin intermediul acestui vernisaj, artista ne propune sa revenim la esenta lucrurilor si, mai presus de atat la cea a noastra, astfel incat sa nu ne pierdem in tumultul informatiilor care ne sunt expuse in fiecare zi. Imbinarea aceasta de picturi, instalatii si proiectii multimedia reprezinta si un moment de liniste, de regasire astfel incat tumultul contemporan sa nu ne copleseasca.

natalia cebanu - artist plastic

Artista Natalia Cebanu este originara din Chisinau ,iar activitatea sa deosebita de-a lungul timpului dar si determinarea pe care a avut-o au dus la crearea acestui vernisaj deosebit cu care ne vom incanta privirile in aceasta saptamana. Prima expozitie de fotografie a realizat-o in anul 2006 la Ateneul Popular ,,Maior Gheorghe Pastia”. In decursul anilor a jucat in diferite productii de televiziune dar si in piese de teatru si filme independente.

 

Arta in cele mai diverse forme expusa joi in cadrul vernisajului ,,Lighted Essence”

 

De-a lungul timpului, Natalia Cebanu a cautat sa descopere arta in forme cat mai diversificate si exprimate cat mai diferit. Ea isi doreste sa ofere vizitatorului o experienta cat mai completa si sa se bucure de arta intr-o forma nemaivazuta si unica.

Natalia Cebanu doreste sa faca aceasta lume mai frumoasa iar creatia ei s-a nascut ca o consecinta a nevoii de a oferi oamenilor speranta, echilibru si armonie. Tocmai de aceea vernisajul la care urmeaza sa asistati va fi unul care se indeparteaza total de conceptele pe care le-ati experimentat deja. Va fi o incursiune in lumea elementelor, o provocare a simturilor si emotiilor, am indrazni sa spunem.

natalia cebanu lighted essence - trailer

Cum va fi la expozitie? Nu ramane decat sa aflati joi atunci cand avea loc si sa traiti o experienta unica si inegalabila care este oferita cu generozitate de lucrarile artistei. Vernisajul Light Essence este prima incercare a artistei de a crea o arta care sa iti solicite simturile astfel incat experienta oferita vizitatorilor sa fie una cat mai completa.  

Cu siguranta, cei care vor fi prezenti la vernisaj vor putea sa guste arta in cea mai ampla forma a sa. Fiecare element se va uni si va crea ceva deosebit, o traire interioara asa cum nimeni nu a mai experimentat pana atunci. Natalia Cebanu este persoana care a reusit sa creeze una dintre cele mai frumoase manifestari artistice si, va invitam si pe voi sa va bucurati de o expozitie deosebita chiar aici in capitala.

vacanta la munte in romania - busteni Previous post Pregatiri pentru vacanta la munte in Romania
Next post Arcul de Trimf din Bucuresti – o istorie in sine