Cu cat masina e mai tare, cu atat mai grosolan tupeul

 „Un nene de-asta cu BMW mare a scos pistolul si a tras in mine. S-a intamplat luni, cand veneam dinspre Pitesti spre Bucuresti. Am pus putina frana si s-a enervat, m-a depasit intre doua camioane”, a declarat, pentru HotNews.ro, actorul Dan Nutu, protagonistul unui episod desprins parca din filme luni, pe autostrada Bucuresti-Pitesti. (hotnews.ro) 

Acestea s-au intamplat pe autostrada. Azi eram la serviciu cand aud unul dintre colegii mei tipand din balcon „ce faci ma te lasi batut de un nenorocit?”. La inceput am crezut ca el glumeste, dar fiindca el a continuat „ce faci , te lasi batut? i-ai numarul la fraier!” am mers sa vad ce se intampla. In mijlocul parcarii era un domn, tinerel, naucit total. Colegul mi-a povestit cum, atunci cand a iesit el pe balcon, cei doi vorbeau, cel ramas in parcare, mai calm decat celalalt. La un moment dat, disparutul- care a urcat intr-un BMW (numarul se termina in JIM) i-a infipt un pumn in fata de l-a lasat pe individ masca. Asa era si cand am iesit eu pe balcon. A inceput sa dea telefoane, iar la final incerca sa ii spuna (mai degraba tipa, data fiind distanta ce ne despartea), in timp ce il vedeam pe JIM luand distanta, „calare” pe SUV.  Am intrat in birou, amintindu-i amaratului ca si-a lasat cheile in portira masinii.  

Habar nu am daca bumbaceala a pornit de la masini, daca se cunosteau (desi dupa cum i-a luat numarul de inmatriculare dupa ce si-a primit-o, as zice ca nu aveau nici in clin, nici in maneca). Cert e ca bataliile in parcare si impuscaturile in trafic devin o realitate odioasa.

Previous post O strangere de mana, in pas cu moda.
Next post Nici ei nu stiu ce au votat!