În ce situații ar trebui să apelezi un centru constatare daune Generali?

Ești asigurat Generali și practic, protejat atunci când ești implicat într-un accident. Totuși, știi care sunt situațiile în care ar trebui să apelezi la un centru constatare daune profesionist – pentru ajutor, consultanță și chiar pentru depunerea unui dosar de daună, în cazul în care ai fost implicat într-un accident?

Ei bine, dacă ești un șofer începător, s-ar putea șă nu știi toate detaliile legate de asistența pe care ți-o poate oferi un centru constatare daune Generali – iată care sunt cele mai importante!

În ce situații trebuie să apelezi la un centru?

Poți apela la un centru de constatare daune atunci când:

  • Ești implicat într-un accident auto, indiferent dacă ești persoana vinovată sau păgubită.
  • Ești implicat într-un accident ușor, fără victime și implicit, poți completa o constatare amiabilă alături de celălalt șofer.
  • Ești implicat într-un accident grav, cu victime sau care implică mai mult de două mașini – deși, în acest caz, prima entitate apelată este Poliția, iar întreg procesul de constatare daune devine mult mai complicat.

În general, poți apela cu încredere la un centru constatare daune Generali atunci când ești implicat într-un accident ușor și dorești să ai parte de o soluționare rapidă, eficientă și corectă a dosarului de daună.

Totodată, trebuie să știi și ce tip de daune gestionează centrul la care apelezi. De exemplu, polițele RCA acoperă daunele produse de șoferul vinovat, în timp ce CASCO acoperă daunele aduse propriului autovehicul – mai exact, CASCO despăgubește asiguratul, indiferent de vinovat, în timp ce RCA despăgubește daunele produse de către vinovat altor persoane.

Unele centre de constatare gestionează doar daunele care implică polițe RCA.

Există alte situații speciale în care poți apela la un centru?

În funcție de polița de asigurare care intră în vigoare și disponibilitatea centrului, poți apela la acesta și atunci când mașina ta suferă daune în urma unor fenomene naturale, în urma actelor de vandalism sau furt (inclusiv tentativă) sau orice alt tip de daune care sunt acoperite de polița de asigurare.

Totodată, nu uita de faptul că trebuie să notifici dauna, atât asiguratorului, cât și la un centru constatare daune Generali în maximum 2-3 zile lucrătoare de la producerea evenimentului. Constatarea, în schimb, trebuie realizată în cel mult 48 de ore de la accident.

Fără doar și poate, este important să contactezi cât mai rapid cu putință centrul de daune sau asiguratorul, pentru a programa constatarea și a deschide dosarul de daună! Astfel, garantezi faptul că primești despăgubirea rapid, dar mai ales faptul că mașina ta va fi reperată prompt, pentru ca tu să te poți întoarce la rutina ta zilnică!

În București, un centru constatare daune Generali profesionist la care poți apela întotdeauna este Birou Constatări Daune– peste 15 mii de dosare rezolvate cu succes, 15 ani de experiență în procesul de constatări daune și aproape 10 mii de clienți care au scăpat de drumuri inutile cu ajutorul consultanților specialiști ai centrului!

Cu alte cuvinte, dacă ai fost implicat într-un accident minor și vrei să garantezi rezultatul optim al dosarului tău de daună, trebuie să apelezi la un centru de constatare profesionist!

Previous post Ce este maiaua și ce tip de pâine se poate face cu aceasta?
Next post Panouri Solare pentru Afaceri: Cum să Reduceți Costurile de Operare